A szépséges modell a Margitszigeten segített egy bajba jutott idős embernek - írja a Bors.

Epres Panni szokásos körét futotta a Margitszigeten, amikor egyszer arra lett figyelmes, hogy egy idős ember rosszul van. Benedek Tibor felesége azonnal hívta a mentőket.

Forrás: MTVA

"Én már csak a szirénázó mentőre lettem figyelmes, és arra, hogy Panni idegesen mesélte valakinek a telefonban, hogy mentőt hívott egy emberhez, és emiatt kicsit később ér haza" - mondta a lapnak egy szemtanú, aki szerint a magyar híresség megvárta, amíg a szakemberek megérkeztek. Addig nem mozdult a bajbajutott mellől.

A 37 éves, kétgyerekes anyukát annyira felzaklatták a történtek, hogy nem akart nyilatkozni az ügyben. Az esetről az Országos Mentőszolgálatnál sem tudtak részletesebb felvilágosítást adni, ott ugyanis nem a bejelentő, hanem a beteg nevét tartják nyilván.

 

Nem csak a futástól karcsú Epres Pannihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130523-epres-panni-modell-benedek-tibor-vizilabdazo-felesege-sokat-fut-es.html Fenyő-gyilkosság: kezdődik a perhttp://www.life.hu/legykepben/20130709-fenyo-janos-meggyilkolt-vallalkozo-buntetopere-elkezdodott-a-fovarosi-torvenyszeken.html Új tetkót varratott Weisz Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-weisz-viktor-a-voice-sztarja-vadonatuj-tetovalast-varratott-a-kezfejere.html Nem mindenki ítéli el Hujber Ferithttp://www.life.hu/legykepben/20130709-hujber-ferenc-magyar-szinesz-botranyt-okozott-megosztja-az-embereket.html Pasi nélkül is boldog Németországban Karsai Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130709-karsai-zita-magyar-tancosno-nemetorszagban-tervezi-a-jovojet.html