Egy fotózáson, estélyi ruhában, unaloműzésként pördült fel a egy hinta kötelére az egykori nyuszis lány, kivillantva formás idomait - észlelte a Life.hu.

Már megszokhattuk, hogy Bódi Sylvi szereti az extrém sportokat, a hihetetlenül extrém diétákat és most az is kiderült, hogy popsit sem átlagosan villant.

Forrás: Bódi Sylvi

Az egykori playmate-et Debreczeni Zita fotózta elegáns ruhákban, de a munka közben volt idejük a szórakozásra is. Sylvi először platform magas sarkúban gördeszkázott, majd a gördeszkát a hinta ülőkéjére téve, állva hintázott, végül estélyi ruhában pördült fel a hinta kötelére úgy, hogy a popsija se maradjon takarásban. "A tegnapi fotózás ugyan 10 órán át tartott, de ha jó a stáb, akkor repül az idő. Én meg rám jellemző módon bizonyos időközönként szórakoztattam az egybegyűlteket" - kommentálta a pikáns képet a playmate.

A férfiak pedig örülhetnek, mert Sylvi ráadásul az ekkor készült fotót meg is mutatta a nagyközönségnek.

Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html Alkoholt is találtak az elhunyt színész szobájábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-cory-monteith-a-gleesztarjanak-hotelszobajaban-allitolag-alkoholt-es-mas-anyagokat.html Újra összejött gyermeke anyjával a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-nador-david-a-voice-versenyzoje-ujra-osszejott-kislanya-edesanyjaval.html Mi lesz Bálint Antónia anyajegyével?http://www.life.hu/legykepben/20130705-balint-antonia-leszedeti-anyajegyet-vagy-sem.html Vőlegénye elől menekül az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20130716-nkuya-sonia-a-megasztar-egykori-versenyzoje-volegenye-elol-bujkal-londonban.html