Szeretlek! - üzente Lola Czutor Zoltánnak, a Belmondo együttes frontemberének, mindezt egy speciális módon, így csak az érthette az üzenetet, aki ismeri a jelelést - tudta meg a Life.hu.

A Sziget fesztiválon működő Ability parkban a sztárok kipróbálták a szájról olvasást, sőt az esti fellépők legismertebb slágereinek jelnyelvi változatába is bekapcsolódtak. Nemcsak Zoli, de Lola is rendkívül lelkesen és a kánikula ellenére széles mosollyal az arcán vetette bele magát a jelnyelv varázslatos világába. Itt került sor egy különös szerelmi vallomásra. Lola és Czutor Zoltán, a Belmondo együttes frontembere a "Szeretlek" és "Köszönöm" szavakat pillanatok alatt eljelelték egymásnak, de a nevüket is megformálták ujjaikkal.

Forrás: Just Creative

"Na, mint nap találkozom hallássérültekkel, egyáltalán nem nézek másképp rájuk, sőt, ha úgy jön ki a lépés, ugyanúgy hülyülök velük, és beszólok nekik. Hisz ugyanolyan emberek, mint mi, csak más a nyelvük" - fejtette ki lelkesen Czutor Zoli, akit a Medilearn Akadémia jelnyelvi tanárai tanítottak jelelni.

"Nagyon élvezem, hogy itt lehetek, és egy kicsit közelebb kerülhetek a siketekhez. Sosem éreztem azt, hogy más emberként kellene rájuk néznem, én mindig nyitottan álltam a fogyatékkal élőkhöz. Nagyon érdekes közelebbről is betekinteni a hallássérültek kommunikációjába, erre a szájról olvasós játék nagyszerű volt. Azért nem olyan egyszerű ez, mint amilyennek látszik" - mondta a fiatal énekesnő, aki szerint a siketek még akár többek is lehetnek, mint mi, hallók, hiszen "különleges képességgel" bírnak.

Világsztárokkal teniszezget az egykori Nagy Őhttp://www.life.hu/legykepben/20130808-noszaly-sandor-az-egykor-nagy-o-vilagsztarokkal-teniszezget.html Szólóban folytatja Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20130808-der-heni-enekesno-kivalik-a-sugarloaf-egyuttesbol-es-szoloban-folytatja.html Halála után kirabolták James Gandolfinithttp://www.life.hu/legykepben/20130808-james-gandolfini-szineszt-halala-utan-nem-sokkal-kirabolhattak.html Mi az igazság Szellő gyerekeinek ügyében?http://www.life.hu/legykepben/20130808-szello-istvanrol-leranja-a-leplet.html Istenes Bence ijesztgeti az X-Faktor stábjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-izgul-istenes-bence-xfaktor-musorvezetoje-egeszsegeert-a-stab.html