Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, szerda reggel halálos kimenetelű baleset történt a budapesti Örs vezér terén. A nyomozás során kiderült, a villamosmegállóba hajtó Toyota sofőrje epilepsziás roham miatt veszítette el uralmát járműve felett.  

Az autós szerdán a Fehér út irányából hajtott az Örs vezér tér felé, amikor járművével a korlátot átszakítva a 3-as villamos megállójába hajtott. A Borsonline információi szerint a kocsiban ülő házaspár épp Törökországba indult nyaralni, amikor a tragédia történt.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

J. György nagy valószínűséggel epilepsziás rohamot kapott, ezért hajtott lassítás nélkül, dudálva a megállóba. A balesetnek egy halálos áldozata van. Egy kétgyermekes édesanya, M.-né F. Mónika majdnem elérte az aluljárót, amikor az autó elsodorta őt. A negyvenéves nő életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, a további öt sérültet, négy nőt és egy férfit az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

Laky Zsuzsi második babáját várjahttp://www.life.hu/legykepben/20130814-laky-zsuzsi-egykori-europa-szepe-ismet-babat-var.html Meghalt Sipos Edit vízilabdázóhttp://www.life.hu/legykepben/20130814-sipos-edit-vilag-es-europabajnok-vizilabdazo-sulyos-betegseg-utan-rakban.html Legyőzte az agydaganat a híres dobosthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-jon-brookes-a-the-charlatans-dobosa-44-evesen-meghalt.html Koós János elárulta boldog házasságának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130812-koos-janos-enekes-42-eve-al-hazassagban-elarulta-titikat.html