Nem volt biztos, hogy teljesül Andy Vajna álma, hogy Edvin Marton zenéljen az esküvőjén. A hegedűművész végül meg tudta oldani, hogy ott lehessen a producer és kedvese nagy napján Los Angelesben.

Egy oroszországi fellépés miat nem volt biztos, hogy - Andy Vajna kívánsága szerint - Edvin Marton zenél majd az esküvőn - írja a Blikk. A zenész a bulvárlapnak elmondta, végül nagyon boldog volt, hogy ott lehetett a nagy napon, amelyen az Evita című film zenéjét is eljátszotta.

Forrás: www.edvinmarton.com

"Megható volt látni őket, hogy milyen boldogok együtt, és a feleségemmel mi is sok boldogságot kívántunk nekik. Azt tudom, hogy izgatottak voltak mindketten a nagy nap előtt; Timi szeretett volna a lehető legszebb lenni, és tetszeni Vajnának, de ez érthető, hiszen mindenki izgatott, mielőtt kimondja a boldogító igent" - árult el néhány apró részletet Edvin Marton a lapnak.

Vajna és Palácsik kapcsolata másfél éve kezdődött. A hírek szerint Andy Vajna 2012 tavaszán kérte meg Palácsik Tímea kezét, és azon a nyáron költöztek össze. Azóta rendszeresen szerepelnek együtt és külön-külön is a sajtóban. Nemrég kisebb botrányt okozott, amikor napvilágra kerültek az egyik nyári fesztiválon készült fotók. Ezeken Palácsik Tímea egy ismeretlen férfit ölelgetett. Andy Vajna nem sokkal az eset után azt nyilatkozta, megbízik menyasszonyában, és felfedte a fiatalember kilétét. A következő nagy fesztiválon, a Szigeten már szinte minden nap együtt jelentek meg. Akkor már tudni lehetett, hogy hamarosan összeházasodnak, később az is kiderült, hogy az esküvőre Los Angelesben kerül sor. Az még mindig titok, hogy pontosan kik voltak ott az esküvőn és vajon a menyasszony ezt a több millió forintot érő ruhakölteményt viselte-e a nagy napon.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.html Vasárnap lesz Palácsik és Vajna esküvőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130814-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuje-amerikaban-lesz-antonio-banderas.html Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html Megküzdött a túlélésért Andy Vajnahttp://www.life.hu/legykepben/20121115-andy-vajna-magyar-szarmazasu-producer-megkuzdott-a-rakkal.html Andy Vajna milliókat költ Palácsik Tímeárahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-milliokat-koltott-andy-vajna-kedvesere-palacsik-timeara-30-szuletesnapja-alkalmabol.html Sugárzik róluk a boldogság! Remekül néz ki Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/szeress/20120914-sugarzik-roluk-a-boldogsag-remekul-nez-ki-andy-vajna-es.html