Kínosan ügyelt arra Liptai Claudia, hogy ne ismételje meg a tavalyi bakiját, így az idén a mellbimbója helyett a combjait tette közszemlére, tövig.

Forrónadrágban és neccharisnyában mutogatta combjait Liptai Claudia, aki idén ősszel újból Till Atillával vezeti  a TV2-n szeptember 12-én induló Mr. és Mrs. című showműsor 3. évadát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

A műsorban - ahogyan eddig is - jól ismert sztárpárok játszanak majd, fellebbentve a fátylat kapcsolatuk "kulisszatitkairól". Olyan sztárpárok mérik össze tudásukat, mint például Majka és Dundika, Győrfi Pál és felesége, Tereh Öcsi és Bálint Toncsi. Szerettük volna megtudni, hogy Claudia miért választotta az idén ezt az öltözetet és vajon ő is szerepelne-e játékosként egy ilyen, magánéletet kiteregető műsorban, de a sajtósa szerint a mások magánéletén remekül szórakozó műsorvezetőnő már ezeket a kérdéseket is túl személyesnek titulálja, ezért nem beszél róluk. Viszont azt megtudtuk, hogy Till Attila legalább élvezte, hogy a műsor promóciójában szitává lőhette Claudiát.

"Elképesztő volt, hogy beleereszthetek egy egész tárat Claudiába, mindezt következmények nélkül" - tréfálkozott Attila a csatorna őszi műsorstruktúráját bemutató sajtótájékoztatón.

 

Jogerős - életfogytiglant kap Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130828-a-bandy-kata-megolesevel-vadolt-pentek-laszlo-buntetougyet-ma-kezdik.html Összejött az Éjjel-nappal Budapest két szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130827-az-ejjelnappal-budapest-ket-szereploje-dia-es-marci-osszejott.html Radics Gigi nem hagyná el kutyáját egy pasiérthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-radics-gigi-enekesno-a-vigyel-haza-kutyamento-alapitvany-mobiltelefonos-kutyakeresojenek.html Máris becsajozott Rippel Ferihttp://www.life.hu/legykepben/20130827-rippel-feri-maris-becsajozott-a-a-miss-international-hungary-24.html Ma nagyon kell az esernyőhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-a-jelentos-mennyisegu-csapadek-miatt-masodfoku-figyelmeztetest-adtak-ki.html Győzike szüzen adná férjhez lányáthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-gaspar-gyozo-magyar-enekes-celeb-szuzen-adna-ferjhez-lanyat-evelynt.html