Liptai Claudia az idén a combjait mutogatta

TV2 comb Mr. és Mrs. vetélkedő műsorvezetőnő Liptai Claudia ruha Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínosan ügyelt arra Liptai Claudia, hogy ne ismételje meg a tavalyi bakiját, így az idén a mellbimbója helyett a combjait tette közszemlére, tövig.

Forrónadrágban és neccharisnyában mutogatta combjait Liptai Claudia, aki idén ősszel újból Till Atillával vezeti a TV2-n szeptember 12-én induló Mr. és Mrs. című showműsor 3. évadát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

A műsorban - ahogyan eddig is - jól ismert sztárpárok játszanak majd, fellebbentve a fátylat kapcsolatuk "kulisszatitkairól". Olyan sztárpárok mérik össze tudásukat, mint például Majka és Dundika, Győrfi Pál és felesége, Tereh Öcsi és Bálint Toncsi. Szerettük volna megtudni, hogy Claudia miért választotta az idén ezt az öltözetet és vajon ő is szerepelne-e játékosként egy ilyen, magánéletet kiteregető műsorban, de a sajtósa szerint a mások magánéletén remekül szórakozó műsorvezetőnő már ezeket a kérdéseket is túl személyesnek titulálja, ezért nem beszél róluk. Viszont azt megtudtuk, hogy Till Attila legalább élvezte, hogy a műsor promóciójában szitává lőhette Claudiát.

"Elképesztő volt, hogy beleereszthetek egy egész tárat Claudiába, mindezt következmények nélkül" - tréfálkozott Attila a csatorna őszi műsorstruktúráját bemutató sajtótájékoztatón.

Jogerős - életfogytiglant kap Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130828-a-bandy-kata-megolesevel-vadolt-pentek-laszlo-buntetougyet-ma-kezdik.htmlÖsszejött az Éjjel-nappal Budapest két szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130827-az-ejjelnappal-budapest-ket-szereploje-dia-es-marci-osszejott.htmlRadics Gigi nem hagyná el kutyáját egy pasiérthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-radics-gigi-enekesno-a-vigyel-haza-kutyamento-alapitvany-mobiltelefonos-kutyakeresojenek.htmlMáris becsajozott Rippel Ferihttp://www.life.hu/legykepben/20130827-rippel-feri-maris-becsajozott-a-a-miss-international-hungary-24.htmlMa nagyon kell az esernyőhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-a-jelentos-mennyisegu-csapadek-miatt-masodfoku-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlGyőzike szüzen adná férjhez lányáthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-gaspar-gyozo-magyar-enekes-celeb-szuzen-adna-ferjhez-lanyat-evelynt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.