Gáspár Győző Gáspár Evelyn szűz celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapa nagyon büszke Evelynre, aki látványosan lefogyott és bombanő lett. Ugyanakkor félti is a lányt, akit szüzen szeretne férjhez adni.

Büszkeséggel figyelik szülei Gáspár Evelynt, aki 19 éves és igazi, szép nővé érett.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub

A lány nemrég tért haza Miamiból, ahol nyáron tanult, és Győzi nagyon örül, hogy visszakapta őt. Ugyanakkor az ismert apuka nem tudja elfogadni, hogy az ő kislánya már szinte felnőtt és hamarosan biztosan az udvarlók is megjelennek körülötte. Ha tehetné, megóvná Evelyn szüzességét. "Az apja vagyok, ha csak megfordul a fejemben a gondolat, hogy Evelynnek valaki udvarolni akar, az az első reakcióm, hogy kasztrálnám azt az embert, aki egy lépésnél közelebb merészkedik az én kicsi lányomhoz. Most még el sem tudom képzelni, hogy hazahoz valakit, és bemutatja. Nekem nem lenne ellenemre, ha érintetlenül menne férjhez, persze ez nem az én dolgom. Ebben kizárólag Evelyn dönthet" - mondta a Borsnak az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.