A Reflektor műsorvezetője, Ada olyan dolgokra vett rá egy szamarat, amire az énekesnek, Király L. Norbinak nem sikerült - tudta meg a Life. hu.

Nem volt túl könnyű rávenni Barbit, a szamarat, hogy olyan utassal  a hátán galoppozzon, aki egy üveget próbált egyensúlyozni a fején. A jámbor állat néha megmakacsolta magát, de Adát annyira megszerette, hogy vele még ugratni is volt kedve.

Forrás: Red Lemon Media

"Életemben először és utoljára 9 évesen ültem lovon. 3 méter után kértem, hogy hadd szálljak le, úgyhogy nem mondhatnám, hogy nagy karriert futottunk be mi ketten" - nosztalgiázott a Reflektor műsorvezetője.
Ada most bátorságot vett magán, és amikor eljött az idő, csak egy széket kért, hogy könnyebben felpattanhasson a szamárra. Bár azt mondja, remegett, miközben az akadálypályán végigment, tény, hogy ő volt az egyetlen ember, akinél Barbi hajlandó volt megközelíteni a 30 cm magasan keresztbe helyezett lécet. "Állítólag az akadályt látván 10-ből 7-szer meg sem mozdul a szamár, nálam pedig nemhogy átlépte, versenyló módjára átugrott rajta, és vágtáztunk is pár métert" - tette hozzá az RTL Klub műsorvezetője.

Ismert lett a modell, mégis magányoshttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-cimlaplany-cimu-verseny-gyoztese-alexa-uj-musorban-a-a.html Lilu már látja, kiben van az X-Faktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130823-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-mar-latja-hogy-kiben-van.html Kezdődik a suli, változik a közlekedéshttp://www.life.hu/legykepben/20130902-elkezdodott-az-iskola-a-tanevkezdes-miatt-valtozik-a-kozossegi-kozlekedes.html Barátnőjét zsarolja VV Éva?http://www.life.hu/legykepben/20130902-vv-eva-egykori-villalako-fodrasz-baratnojenek-szazezrekkel-tartozik.html Más néven folytatja Balázs Klárihttp://www.life.hu/legykepben/20130902-balazs-klari-enekes-felveszi-ferje-nevet-es-korda-klari-lesz.html Hét aranyat nyertek a kajak-kenusok a vébénhttp://www.life.hu/legykepben/20130901-a-magyar-kajakkenu-versenyzok-het-aranyermet-nyertek-duisburgban-a-vilagbajnoksagon.html