Az énekes menedzsmentje jogi eljárással fenyeget egy pékséget, amely a "Kedvesem" című dalról nevezte el fitneszkenyerét. Alex a Life.hu-nak azt mondta, nem érdekli a kenyérügy.

ByeAlex slágere kapcsán készült már póló, bögre, kulacs és megannyi ajándéktárgy. Most az egyik pékséget ihlette meg a dal, és elkészítették "Az én kedvesem" nevű kenyeret. A Bors munkatársa egy szupermarketben találkozott először a magos veknivel, amit felettébb borsos áron kínálnak a fitneszéletmód iránt elkötelezetteknek: kilója csaknem 1200 forint.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Az énekes menedzsmentje azonban korántsem örül a terméknek, jogi eljárással fenyegeti a sütödét. "Találkoztunk már mi is a kenyérrel, nem az első eset, hogy valaki ByeAlex nótája alapján készít valamilyen terméket. Az ügyvédeinket értesítettük, ezután rájuk hárul a feladat, hogy rendbe tegyék ezt az ügyet" - magyarázta Papp László. A sütöde szerint azonban jogosan jártak el. "Amikor elkészítettük a kenyeret, több mint harminc névötlet merült fel, végül ezt választottuk, mert úgy éreztük, ez fejezi ki leginkább azt, amit a kenyér is képvisel. Nem a dal miatt kapta ezt a nevet" - mondta Sztruhár Krisztina hálózati vezető, aki azt is elárulta: mielőtt a végleges döntés megszületett volna a névhasználattal kapcsolatban az Artisjus - Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületének jogi osztályával is egyeztettek.

ByeAlex életében először járt a Balatonnálhttp://www.life.hu/legykepben/20130814-byealex-most-ismerkedik-a-balatonnal.html Megint nekimentek ByeAlexnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130703-byealex-enekest-azzal-vadoljak-hogy-lopta-legujabb-dalat.html Kiborult a támadások miatt ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-byealex-enekes-ezust-plakettet-kapott-matolcsy-gyorgytol-az-eurovizios-dalfesztivalon.html Világsztár is rajong ByeAlexérthttp://www.life.hu/legykepben/20130618-byealex-magyar-enekes-rajongoja-thomas-anders-a-modern-talking-enekese.html Dopeman a Cometen ByeAlexért kampányolthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-dopeman-magyar-rapper-a-cometen-byealex-magyar-enekes-mellett-kampanyolt.html