Az Alkonyat hősnőjének magas a tarifája. 

 

Kristennek szerencsére nem kellett törvénytelen, vagy becstelen dolgot tennie a hatalmas, 500.000 dolláros összegért, csupán nyilvános helyen, negyed órát eltölteni egy arab milliárdossal. A Heat World szerint a színésznő egy New York- i parkban találkozott a közel-keleti herceggel, és a kapott összeget jótékony célra, a Sandy hurrikán károsultjainak megsegítésére fordítja.

Forrás: AFP

A meg nem nevezett miliárdos hasonló feltételekkel találkozott már Mick Jagerrel, Paul McCartneyval, Adam Sandlerral, és Bruce Springsteennel is.

 

Már megint Kristen Stewart öltözik a legjobban a világonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130501-kristen-stewart-2013ban-a-vilag-legjobban-oltozott-noje-a-brit.html Kristen Stewart a legkevésbé szexi színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130220-kristen-stewart-amerikai-szinesznot-valasztottak-meg-a-legkevesbe-szexinek-szakmajaban.html Legszörnyűbb pillanatairól mesélt Kristen Stewarthttp://www.life.hu/szeress/20121212-kristen-stewart-elete-legszornyubb-pillanatairol-meselt-az-uton-cimu-film.html Kristen Stewart luxusháza Los Angelesbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20121018-kristen-stewart-szineszno-uj-luxushaza-los-angelesben.html