Bár Gombos Edina férje, Alberto már tíz éve él Magyarországon, a mai napig megnevetteti családját különös és félreérthető szótévesztéseivel - tudta meg a Life.hu.

A kubai férfi a TV2 Édes élet című műsorának kamerái előtt beszélt arról, hogy megműtteti a tökeit, ám perceken belül kiderült, a tokájáról beszélt. "Először én is csak néztem nagyokat, hogy miről beszél, de megértettem, amikor elkezdte simogatni a tokáját" - kuncogott Edina. "A magyar a világ egyik legnehezebb nyelve és nagyon örülök, hogy Alberto már szinte tökéletesen beszéli. A tévesztései leginkább abból származnak, hogy az ékezeteket nem hallja, így aztán keveri például a cipőt a cipóval vagy a kilincset a bilinccsel" - osztotta meg a Life.hu-val a TV2 műsorvezetője.

Forrás: Gombos Edina


"Bevallom, ilyenkor a mai napig kinevetjük, szerencsére Alberto nem sértődékeny típus. Kislányunk, Miranda is érzékeli, amikor apukája nem jól ejt valamit, és már olyan fejlett a humorérzéke, hogy heccelődik is vele, utánozza. A szendvicset 'szánvis'-nek ejti például, ha az apjától kéri" - mesélte Edina.

"Amikor ideköltözött, angol-spanyol keveréknyelven beszéltünk, de aztán ő is rájött, ha úgy döntött, hogy itt él, muszáj megtanulnia magyarul. Belátta, hogy nyelvtudás nélkül 'eladják kilóra', nem tud érvényesülni. Onnantól kezdve csak magyarul beszéltem hozzá, ha nem értette, lefordítottam neki angolra. Egy év után szinte kifogástalanul beszélt, még a hanglejtése is jó. Most már kizárólag magyarul beszélünk otthon, illetve Alberto és Miri gyakran spanyolul társalognak" - beszélt a kezdeti nyelvi nehézségekről a csinos tévés.

Gombos Edina és férje egyszerre plasztikáztathttp://www.life.hu/legykepben/20130916-gombos-edina-musorvezeto-es-ferje-alberto-costafreda-egyszerre-plasztikaztatnak.html Floridában nyaralt Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130909-gombos-edina-a-tv2-aktivjanak-musorvezetoje-floridaban-nyaralt-albertoval-es.html Miamiban nyaral Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130820-gombos-edina-magyar-musorvezeto-ferje-csaladjaval-nyaral-miamiban.html Testvérre vágyik Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-gombos-edina-a-tv2-musorvezetojenek-kislanya-testverre-vagyik.html Próbára tette férjét Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130625-gombos-edina-kivalo-haziasszony-megis-majdnem-megmergezte-ferjet-albertot.html Gombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.html