Dömsödi Gábor botránykönyve ezúttal a Jóban Rosszban színésznőjénél verte ki a biztosítékot.


Szabó Zsófi is megszólalt Dömsödi Gábor nemrég megjelent botránykönyve, a Friderikusz és Hajdú serpája voltam kapcsán. A Jóban Rosszban színésznője közösségi oldalán állt ki Hajdú Péter mellett.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Felháborít, de sokkal inkább elszomorít ez az egész cirkusz, amit Dömsödi művel Hajdú Péter barátommal! Nem szeretném védelmezni Petit, mert nem szorul rá... csak szeretném nektek elmondani, hogy Péternél jobb embert keveset ismerek! Megvannak a maga hibái, ahogy minden más embernek, de egy BIZTOS: nagyon jó édesapa, férj és barát! Köszönöm, Péter, hogy a családod tagja lehetek" - írta ki az éppen magánéleti gondokkal küzdő Zsófi, akiről nem titok, hogy baráti viszonyt ápol Hajdú Péterrel és Sarka Katával.

Endrei Judit: "Dömsödi letette a puttonyát"http://www.life.hu/legykepben/20131015-endrei-judit-egykori-mtvs-musorvezeto-drukkol-domsodi-gabornak-a-friderikusz.html Hajdú kipereli Dömsödit a gatyájából?http://www.life.hu/legykepben/20131014-domsodi-gabor-perekre-szamit-a-friderikusz-es-hajdu-serpaja.html Dömsödi Gábor: Savanyú a szőlőhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131014-szily-nora-sztarszerzo-interjuja-domsodi-gaborral-uj-konyve-hajdu-peter.html Interjú Dömsödi Gáborral, a frissen megjelent botrányos könyvérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131013-domsodi-gabor-interju.html Dömsödi most Friderikuszt alázzahttp://www.life.hu/legykepben/20131010-domsodi-gabor-musorvezeto-botranykonyveben-lerantja-a-leplet-friderikusz-sandor-showmanrol.html