Mintahogyan megírtuk, a hétvégén kórházba került Mészáros Árpád Zsolt. Eleinte még megfázásról és hangszálgyulladásról szóltak a hírek, később újabb találgatások láttak napvilágot, amelyek szerint MÁZS poharába partidrogot tettek. Amíg tegnap a Life.hu megkeresésére az Operettszínház sajtóosztálya úgy reagált, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudják a partidrogról szóló híreket, addig ma maga a színész tálalt ki a történtekről.

"Megmérgeztek! Ki, és miért engem? Miért? Azért, hogy meghaljak, és ne tudjam véghezvinni azt a munkát, amivel örömöt, élményt okozok másoknak? Miért fontos lopni, megalázni, kirabolni, agyonverni azt, aki segíteni szeretne azzal, amit akar?! A sebzett állatot sem a jó vadász lövi le, mert inkább segíti, hisz nem partner az evolúciós harcban... Nincs esélye menekülni, védekezni, ha bénított teste már nem azt teszi, amit akar, és itt nem az alkoholról beszélek. Nagyon sok düh van bennem, de ezért csak magamat hibáztathatom" - fakadt ki a Blikknek MÁZS.

Forrás: RTL Klub

"Ez most nem az én hibám volt. Részese voltam a rossznak, mert bohém vagyok. Nagyot csalódtam az emberekben, a világban és a józan észben. Nem gondoltam soha, hogy valaki 30 óra éberséget ilyen pimaszul egyszerűen elvigyen az életemből úgy, hogy ráadásul már nem tudom befolyásolni, megakadályozni, hiszen a testet is meg lehet bénítani az aggyal szinkronban. Ami történt, nem gondoltam, hogy velem valaha is megtörténhet, de úgy tűnik, ilyen az élet, amit napjainkban élünk. Most már biztos túlélem, már csak azért is, hogy kiderítsem, meddig lehet az emberi brutalitást és kapzsiságot tűrni a társadalmunkban" - tette hozzá a színész.

 

Bereczki Zoltán szerelmes?http://www.life.hu/legykepben/20131018-bereczki-zoltan-es-pokorny-lia-a-central-szinhaz-illatszertar-cimu.html Praktikus házasság az érzelmeken túlhttp://www.life.hu/szeress/20131016-a-hazassag-praktikus-hasznai-mit-gondolnak-a-huszonevesek-a-hazassag.html Ezért lépnek félre a diétázó pasikhttp://www.life.hu/szeress/20131015-ezert-lepnek-felre-a-dietazo-pasik-gyori-szilvia-es-deaki.html Kórházba került az MDC énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-korhazban-volt-az-mdc-enekese-betegen-lepett-fel-a-musorban.html Nánási szemével a világ: Molnár Andreahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131013-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-molnar-andrearol.html