Bár a mentorok szerint szombaton nyújtotta a legjobb produkcióját az X-Faktorban Eckert Anikó, mégis neki kellett távoznia a versenyből. A lány a Life.hu-nak elmondta, a végkimeneteltől függetlenül örül annak, hogy új arcát is megmutathatta a közönségnek. Alföldi Róbert arról beszélt, totálisan értelmezhetetlen számára, hogy Anikónak párbajoznia kellett.


Másodszor kellett megküzdenie az X-Faktorban maradásért Eckert Anikónak, ám - mint ahogyan megírtuk - tegnap este nem járt sikerrel. Különös, hogy amíg két héttel ezelőtt párbajgyőztesként még órák múlva is könnyes szemmel adott interjút, most a helyzethez képest nyugodtan beszélt a történtekről.

Forrás: RTLKlub
Kattints a képre, és nézd meg a drámai pillanatokat galériánkban is!

A fiatal lány nem tagadta, nincs jól, de maximálisan megérti Alföldi Róbert döntését. "Persze, hogy fáj, de tudom, hogy nagyon nehéz helyzetben volt. Szerintem jól választott, Lilinek itt van még a helye a versenyben. Amikor a párbaj után ott álltunk a mentorok előtt, fogalmam sem volt, hogy kit fognak választani. Annyit tudtam, hogy délután Alföldi Róbert beszélt velünk, és már akkor elmondta, ha az ő csapatából kerülnek ki a párbajozók, akkor csakis a párbajdal alapján dönti el, ki menjen tovább" - mesélte Anikó."Az persze nagyon rossz, hogy azután a produkció után estem ki, amelyben a legjobban éreztem magam. Sajnos az emberek nem szerettek meg annyira, mint amennyire reméltem" - tette hozzá szomorúan. Az énekes lány arról is beszélt, hogy az MDC-s fiúkkal és Tóth Marcival ellentétben nem marad bent az X-Faktor házban, inkább hazamegy a vőlegényéhez és a családjához. "Először végre kialszom magam, aztán ráérek elgondolkodni, hogyan tovább. A jogi egyetemre változatlanul nem szeretnék visszamenni. Az azonban teljesen biztos, hogy az éneklés, a zene továbbra is az életem része marad" - szögezte le.

Forrás: RTLKlub
Kattinst a képre a galériáért!


A párbaj után Alföldi Róbert is megszólalt. A színész-rendező kijelentette, örül annak, hogy az ő pályája kezdetén még nem voltak kiszavazós műsorok, főleg most, hogy megtapasztalta, az originális személyiségek nagyon megosztják a közönséget. "Anikó szabad, szenvedélyes személyiség. Épp annyira, hogy amikor úgy érzi, nincs ereje küzdeni, akkor nem küzd. Biztos vagyok abban, hogy ki fogja járni magának az utat. Ha nem így lesz, akkor nagyon rossz emberismerő vagyok, pedig ez nem jellemző rám. Gyáva vagyok, hogy így döntöttem, hiszen én is beálltam a sorba, hogy a szokásostól elérő, különleges személyiségre nemet mondok.. Ez volt az a helyzet, hogy az ember szembeköpné magát, de ha másképp dönt, akkor is" - vívódott Alföldi Róbert az After-X-ben, azt azonban leszögezte, hogy nem a "lányainak" kellett volna párbajozniuk.


Rettegésben telt az x-faktoros hetehttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-mult-heti-parbajozoja-peterffy-lili-alfoldi.html Depressziós lesz Danics Dóra nélkül a barátjahttp://www.life.hu/legykepben/20131022-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-danics-dora-kutyajaval-sarival-koltozott.html Eckert Anikó esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131027-eckert-aniko-esett-ki-az-xfaktor-2013-harmadik-dontojebol.html Sokkot kapott az X-Faktor kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-toth-gabi-segiti-a-kieso.html Bakiparádé az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoraban-lilu-lokos-kinga-a-stylist-es.html Kiakasztják szomszédaikat az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-kocsis-tibor-es-gyurcsik-tibi-xfaktorosok-kiakasztjak-szomszedaikat-eneklesukkel.html

.