A rapper az X-Faktor mentorát vaknak nevezte.

Majka a ByTheWay szombati produkciója után bírálta Geszti véleményét. A mentor szerint egy igazán profi szintű előadást nyújtottak a fiúk. Mind koreográfia, mind az ének kapcsán a maximumot nyújtották. Majka közösségi oldalán a következő megjegyzést tette: "Ez a Geszti konkrétan vak! Az amúgy egyáltalán nem tehetségtelen ByTheWay borzalmasan néz ki, ha együtt akarnak táncolni!"

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Nézd meg a Life.hu képgalériáját és a szombat este legjobb pillanatait!

Valószínűleg Majka egy picit irigy a csapatra, akik már komoly rajongótábort tudhatnak maguk mögött. De az is lehet, hogy a másik csatornán futó Sztárban sztár zsűri székét elcserélné egy mentori székre és ezzel szeretné magára felhívni a figyelmet.

Fura módon Tóth Gabi is húzta a száját a csapat produkciójára. Az volt a problémája, hogy túl profi volt az előadás és a fiúk elvesztek benne.

Ördög Nóra alvás közben is gyönyörűhttp://www.life.hu/legykepben/20131102-nanasi-pal-intim-fotot-posztolt-ordog-norarol.html Hősi halált halt egy esztergomi tűzoltóhttp://www.life.hu/legykepben/20131102-mentes-kozben-meghalt-egy-esztergomi-tuzolto-a-ram-szakadekban.html Meglepetéssel készülnek az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-fat-phoenix-magyar-nyelvu.html Faludy Fanny újra szerelmes és gyereket szeretnehttp://www.life.hu/legykepben/20131102-faludy-fanny-faludy-gyorgy-kolto-felesege-szerelmes-es-gyereket-akar.html Ő lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.html