Egysíkúnak találja eddigi teljesítményét az X-Faktorban Csordás Ákos. A párbajgyőztes énekes ezentúl szeretné vagányabb oldalát is megmutatni a közönségnek - tudta meg a Life.hu.


"Egyetértek Gabival, hogy a nézők azt gondolhatták, nem kerülök párbajhelyzetbe, így nem is kell szavazni rám"
- válaszolta kérdésünkre Ákos, amikor azt firtattuk, számított-e arra, hogy a két legkevesebb voksot begyűjtő versenyző között lesz"Eszembe jutott, hogy eljött az ideje, hogy én párbajozzak, de más ellenfélre számítottam. A legjobban az fáj, hogy a ByTheWay-jel kellett megküzdenem. Nagyon jók, és én azt is láttam, mennyire sok munkát fektetnek egy-egy produkcióba. Nekik sokkal nehezebb volt felkészülni egy-egy élő adásra, mint nekünk, egyéni előadóknak, hiszen nem csupán megtanulni, feldolgozni kell a dalt, hanem össze is kell hangolódniuk újra és újra. Méltó ellenfelek voltak, de szívesen vívtam volna meg azt a párbajt a végső döntőben. Szégyellem magam, hogy én ejtettem ki őket" - mondta el Ákos, és hozzátette, Caramel a példaképe, azért is választotta az egykori Megasztár-győztes Jelenés című dalát párbajdalnak.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Kattints a képre, és nézd meg a 4. élő adásról készült galériánkat!

"Szeretnék olyan karriert befutni mint ő, azt pedig remélem, hogy most sikerült megcsillantanom a csibészségemet is. Nem szeretnék az a 'gumimaci' lenni, aki azért jutott csupán tovább, mert aranyos és kedves" - folytatta a zenész, akit barátnője, mint mindig, most is elkísért a stúdióba. "Azt hiszem, szinte sokkot kapott, annyira izgult értem" - vélekedett Ákos, aki azt is elárulta, kedvese, annak ellenére, hogy rendszeresen szexuális ajánlatokat kap, egyáltalán nem féltékeny a rajongókra, ám azt nehezen viseli, hogy csak nagyon ritkán tudnak találkozni.

Beszólt a nézőknek az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20131104-az-rtl-klub-xfaktoranak-negyedik-elo-showjabol-szikora-robert-mentoraltjai.html Drámai események az X-faktor 4. élő adásábanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131103-xfaktor-4-elo-adas.html A ByTheWay esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131103-a-bytheway-esett-ki-az-xfaktor-negyedik-versenyhetvegejen.html Meglepetéssel készülnek az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-fat-phoenix-magyar-nyelvu.html Ő lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.html Pihennének és utaznának az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-az-rtl-klub-xfatoranak-versenyzoi-szabo-adam-a-bytheway-a.html