Lubickolnak a népszerűségben a kiesett x-faktorosok, Batánovics Lili, Eckert Anikó és Tóth Marci. Még az sem zavarta őket, hogy elvesztették a kapcsolatot a külvilággal. Eltévedtek egy budai bevásárlóközpontban felállított labirintusban - tudta meg a Life.hu.

 

Nem állt meg a műsorból kiesett énekesek élete, sőt, már idejük is van arra, hogy kiélvezzék az ismertséget. Rendezvényeken szerepelnek, autogramot osztogatnak, és zenei pályájukat tervezgetik. A fiatalok, akik bár megtehetnék, már nem mind élnek együtt a X-Faktor házban, de minden alkalmat megragadnak, hogy újból együtt tölthessék az időt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Sokat járok be az X-Faktor házba, de már nem lakom ott. Hazaköltöztem a barátomhoz Kispestre. Kicsit más lett az életem a műsor után, nagyon hiányzik a pörgés. Így is jó, tudom csinálni a saját dolgaimat, saját zenét szeretnék. Azzal, hogy már nem vagyok képernyőn, nem estem ki a köztudatból. Sajtóeseményekre járok, sok helyre hívnak. Szívesen megyünk a kis csapattal az ilyen eseményekre, ahová eljönnek a rajongók is. Ilyenkor végre van lehetőségünk együtt lenni" - mesélte  a korábban besokallt Eckert Anikó.