Nemrég hazugságvizsgálatra hívták a rendőrök a Soroksáron meggyilkolt nő férjét, Kardos Lajost, most pedig ismét kihallgatták.

Ahogy a Life.hu is megírta, Krisztinát brutálisan meggyilkolták kocogás közben. A rendőrök nagy erővel nyomozni kezdtek, a nő férjét, Kardos Lajost pedig hazugságvizsgálatra hívták. A héten ismét minden részletre kiterjedően végigkérdezték. -írja a Bors

Forrás: Thinkstock

"21 óra 17-kor felhívtam Krisztit. Nem vette fel a telefont. Egy perccel később újra hívtam. Megint nem vette fel. Azonnal mondtam a gyereknek, hogy indulunk a rendőrőrsre. Tudtam, hogy amerre fut, autók is járnak, azt gondoltam, esetleg cserbenhagyták. Rossz előérzetem volt. A rendőrök azt mondták, túl kevés idő telt el, először nézzek körül ott, ahol futni szokott" - magyarázta az özvegyen maradt férj, aki folytatta a beszámolóját. "Fél 12-kor írásban is bejelentettem, hogy eltűnt a feleségem. Kértem, adjanak egy kutyát. Először nemet mondtak. Majd azzal érveltem, lehet, hogy a feleségemet megtámadták, és egy bokorban haldoklik" - ecsetelte Lajos, akitől kihallgatója megkérdezte, miért mondta azt, hogy a sötét bokros részen keressék a feleségét."Ezt nem én mondtam. A járőrök javasolták. Percekkel ezután szagot kapott a kutya, és megtalálták Krisztit. Engem nem engedtek oda. Csak azt hallottam, ahogy ordít a rendőr, hogy "mentőt, orvost"! Nem sokkal később, amikor kijött az egyik járőr, a velem lévő barátom kérdezte meg tőle, hogy meghalt-e Kriszti. Ő csak bólintott" - magyarázta szomorúan Kardos.