cenzúra Beatrice csúnya Kistehén Tánczenekar Nagy Feró RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egykori mentorát sem kíméli a szigorú kereskedelmi cenzúra. 

Pár hete a Kistehén Tánczenekar fellépését vétózta meg az RTL Klub vezetése, mert túl provokatívnak találták az együttes dalát. Most pedig a vendégfellépő Beatrice 8 óra munka című dalából húztak ki egy szót. Feró nem énekelhette el, hogy: „Eleged van már e kibaszott világból" helyette azt énekelte: „eleged van már az egész világból".

További fotókért kattints a képre! Forrás: RTL Klub

Érdekes módon az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban este nyolc órakor repkedhetnek a csúnya szavak. Beszélhetnek a fiatalok drogról, alkoholról. Az X-Faktorban viszont 22 óra előtt nem sokkal nem engedélyezett egy régi sláger poénos szövegének szó szerint éneklése.



Keleti Györgyi unalomból vált műnővéhttp://www.life.hu/legykepben/20131207-keleti-gyorgyi-unalombol-plasztikaztatott.htmlAz eddig látott legszebb fotó Ördög Nórárólhttp://www.life.hu/legykepben/20131207-nanasi-pal-fotos-ujabb-gyonyoru-kepet-keszitett-felesegerol-ordog-norarol.htmlÍgy Mikulásoztak sztárjaink - Galériahttp://www.life.hu/legykepben/20131206-mikulas-unnepe-a-sztarokat-is-megihlette-es-kreativ-otletekkel-vartak-a-telapot.htmlCsúnyán megverték Paris Hilton öccséthttp://www.life.hu/legykepben/20131207-barron-hilton-paris-hilton-occset-megverette-lindsay-lohan-amerikai-szineszno.htmlGyőzike elütötte Bea asszonythttp://www.life.hu/legykepben/20131206-gaspar-gyozo-showman-tolatas-kozben-elutotte-feleseget-bea-asszonyt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.