Alig egy hete röppent fel a hír, hogy Bálint Antónia szakított Tereh Istvánnal, mégis együtt vettek részt az Édes élet felvételén. Most szakítottak, vagy sem, vagy egyszerűen mindketten mindent bevállalnak, csak hogy szerepelhessenek?

Most mi igaz a hírből, hogy Bálint Antónia ismét szakított Tereh Istvánnal? Bár az egyik heti bulvármagazinnak Toncsi a szakításról nyilatkozott, amelynek az volt a nyomós oka, hogy Tereh István ígérete ellenére nem jelent meg Toncsi botránykönyvének bemutatóján.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ez annyira felbőszítette az egykori szépségkirálynőt, hogy kitette a szűrét a cégére több időt fordító és a két gyermeke anyjával jó viszonyt ápoló férfinek. Ennek ellenére több fotós, köztük a Life.hu kollégája is szemtanúja volt, hogy a hétvégi családi mézeskalácssütésre, amire Toncsi a rajongói oldalán toborzott vendégeket, hármasban érkeztek: Babika, akit állítólag nem enged apukája kamera közelébe, és az Első Emelet együttes zenésze, aki akár fotózkodhatna is együtt Toncsival, de nem teszi. A rendezvény alatt tisztes távolból figyelte a lányokat és ügyelt arra, hogy véletlenül se kerülhessenek egy fényképre. Együtt érkeztek, együtt távoztak egy olyan eseményről, amin elég lett volna, ha Toncsi csak a kislányával vesz részt, mégis hármasban élvezték a karácsonyi készülődést, pont úgy, mint egy szerető család.

Próbáltuk megkérdezni Antóniát, hogy most mi a helyzet, de valószínűleg forgat, Tereh Öcsivel.