mézeskalács kislány pár szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hete röppent fel a hír, hogy Bálint Antónia szakított Tereh Istvánnal, mégis együtt vettek részt az Édes élet felvételén. Most szakítottak, vagy sem, vagy egyszerűen mindketten mindent bevállalnak, csak hogy szerepelhessenek?

Most mi igaz a hírből, hogy Bálint Antónia ismét szakított Tereh Istvánnal? Bár az egyik heti bulvármagazinnak Toncsi a szakításról nyilatkozott, amelynek az volt a nyomós oka, hogy Tereh István ígérete ellenére nem jelent meg Toncsi botránykönyvének bemutatóján.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ez annyira felbőszítette az egykori szépségkirálynőt, hogy kitette a szűrét a cégére több időt fordító és a két gyermeke anyjával jó viszonyt ápoló férfinek. Ennek ellenére több fotós, köztük a Life.hu kollégája is szemtanúja volt, hogy a hétvégi családi mézeskalácssütésre, amire Toncsi a rajongói oldalán toborzott vendégeket, hármasban érkeztek: Babika, akit állítólag nem enged apukája kamera közelébe, és az Első Emelet együttes zenésze, aki akár fotózkodhatna is együtt Toncsival, de nem teszi. A rendezvény alatt tisztes távolból figyelte a lányokat és ügyelt arra, hogy véletlenül se kerülhessenek egy fényképre. Együtt érkeztek, együtt távoztak egy olyan eseményről, amin elég lett volna, ha Toncsi csak a kislányával vesz részt, mégis hármasban élvezték a karácsonyi készülődést, pont úgy, mint egy szerető család.

Próbáltuk megkérdezni Antóniát, hogy most mi a helyzet, de valószínűleg forgat, Tereh Öcsivel.

Betegen vállalta a filmezést a genetikushttp://www.life.hu/legykepben/20131206-czeizel-endre-genetikus-betegen-forgatta-a-coming-out-cimu-magyar-komediat.htmlKovács Kati: "Előttem a múltam"http://www.life.hu/legykepben/20131205-kovacs-kati-fiatalkori-produkciojat-nezheti-vissza-az-m3-on.html Keleti Györgyi unalomból vált műnővéhttp://www.life.hu/legykepben/20131207-keleti-gyorgyi-unalombol-plasztikaztatott.htmlCenzúrázta Nagy Ferót az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/20131207-a-beatrice-dalabol-kihuzott-egy-csunya-szot-azt-rtl-klub-ezzel-ferot-cenzuraztak.html Keleti Györgyi unalomból vált műnővéhttp://www.life.hu/legykepben/20131207-keleti-gyorgyi-unalombol-plasztikaztatott.htmlAgyba-főbe verte első férje Keleti Györgyithttp://www.life.hu/legykepben/20131207-keleti-gyorgyit-vertek-a-ferfiak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.