Nem meglepő, hogy megint értelmetlen, de milliós nagyságrendű ajándékkal örvendeztette meg egymást a magyar celebpáros. Azután, hogy Krisztián legutóbb egy csillagott vett a pár hónapos lányának, Pamela most egy Brad Pitt arcműtétsorozatot tett a fa alá.

A kéthónapos Berki Natasa Zselykének többek között van már egy csillaga, valamint egy elektromos kisautója, amit karácsonyra kapott az apjától. Nem ez volt azonban az egyetlen értelmetlennek tűnő ajándék a családban, Krisztián ugyanis egy Brad Pitt arcműtétsorozatot kapott, írja a Bors

Szerencsére Hódi Pamela is megszólalt az ügyben: "Aki ismer, tudja, hogy nem szeretem azokat a férfiakat, akik hajasbabák, így számomra Brad Pitt sem álomférfi. De azzal, hogy átoperáltatja magát, Krisztián bizonyíthatja, hogy valóban szeret, olyannyira, hogy képes miattam hajasbabává változni. Persze véglegesen biztos nem hagynám, mert az ideálom Dwayne Johnson. Igaz, Krisztiánnak még ahhoz is sokat kellene változnia, hogy rá hasonlítson."

Forrás: AFP, Facebook/Berki Krisztián

Arról persze nem szól a fáma, hogy az ünnepek alatt sikerült-e kibékülniük, a téli szünetben ugyanis Pamela egyszer már kidobta hűtlennek tűnő urát, majd spetiben vissza is könyörögte magát hozzá. Hát, ha másért nem is, kislányukért, és a Brad Pitt műtétek végeredményéért mindenképpen érdemes lenne együtt maradniuk. 

"Viccnek is rossz, hogy Brad Pitt legyek!" – méltatlankodott Berki. "Ettől függetlenül Pamela megnyugodhat: amint hazaérek Londonból, felkeresem a doktor urat. Aztán jöjjön, aminek jönnie kell!"