Brad Pitt-arcműtétet kapott Berki Krisztián

Forrás: AFP, Facebook/Berki Krisztián -
Brad Pitt operáció karácsony Hódi Pamela műtét csillag ajándék ostobaság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem meglepő, hogy megint értelmetlen, de milliós nagyságrendű ajándékkal örvendeztette meg egymást a magyar celebpáros. Azután, hogy Krisztián legutóbb egy csillagott vett a pár hónapos lányának, Pamela most egy Brad Pitt arcműtétsorozatot tett a fa alá.

A kéthónapos Berki Natasa Zselykének többek között van már egy csillaga, valamint egy elektromos kisautója, amit karácsonyra kapott az apjától. Nem ez volt azonban az egyetlen értelmetlennek tűnő ajándék a családban, Krisztián ugyanis egy Brad Pitt arcműtétsorozatot kapott, írja a Bors.

Forrás: AFP, Facebook/Berki Krisztián
Pamela békülne, de Berki nem magyarázkodikhttp://www.life.hu/szeress/20131223-hodi-pamela-karacsony-kozeledtevel-bekulne-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián szerint nem lehet elég korán kezdeni!http://www.life.hu/legykepben/20131222-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-elektromos-kisautot-vesz-kislanyanak-natasa-zselykenek.htmlSzalontai Szilvi nem hajt Berkirehttp://www.life.hu/szeress/20131221-a-tv2-edes-eleteben-lathato-szalontai-szilvi-modell-nem-akarja-elcsabitani-berki-krisztiant-hodi.htmlLetiltotta Berki Krisztiánt a polgármesterhttp://www.life.hu/legykepben/20131217-berki-krisztian-sportolo-nem-tarthatott-eloadast-szabadbattyanban-a-polgarmester-megtiltotta.htmlCsillagot vett kislányának Berkihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131213-berki-krisztian-sportolo-csillagot-vasarolt-kislanyanak-natasa-zselykenek.htmlKidobta Berki Krisztiánt Pamelahttp://www.life.hu/szeress/20131220-a-tv2-edes-eletenek-szereploi-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szakitottak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.