Krasznai Tünde Gáspár Gergőhöz költözött

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
X-Faktor Gáspár Gergő albérlet Fat Phoenix zenekar Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor fináléja óta először állt kamerák elé Krasznai Tünde. A lány a tehetségkutató bronzérmét tudhatja magáénak, és állítja, hetek múltán és csak végtelen boldogságot érez. Pihenésről, fellépésről és jövőbeli terveiről az RTL Klub Fókuszában mesélt, sőt, azt is elárulta, ki fogadta be az otthonába. 

Mint ahogyan a Life.hu megírta, a szentestét egyedül, az emberektől elvonulva töltötte Krasznai Tünde. Nem, mintha nem akadt volna társasága a fiatal énekesnőnek, ám ő úgy döntött, hagyja magában lecsendesülni az elmúlt időszakot, a pörgést, a nap mint nap kemény munkát. "Nem lettem volna jó társaság" - vallotta be.

Az lány RTL Klub Fókuszában elmondta, nem volt könnyű visszazökkennie a hétköznapokba, és arról is beszélt hogy az eddigi egyetlen önálló fellépése előtt mennyire izgult.

Tünde jelenleg albérletet keres, ám amíg nem találja meg a megfelelő és kifizethető lakást, addig is van hova mennie. Elárulta, most a Fat Phoenix dobosánál, Gáspár Gergőnél lakik. "Ő alig van otthon, de én is szinte csak aludni járok haza. Már a verseny alatt is jó barátságban voltunk" - mesélte a csatorna magazinműsorában.

Az X-Faktor felfedezettnek nagy tervei vannak a jövőre nézve. Saját zenekart és saját dalokat szeretne. Ahogy fogalmaz, olyan produkciókkal szeretne színpadra állni, amelyek belőle fakadnak.

Krasznai Tünde magányra vágyotthttp://www.life.hu/legykepben/20131229-az-rtl-klub-x-faktoranak-dobogosa-krasznai-tunde-maganyra-vagyott-es-alberletet-keres.htmlBarátainál húzza meg magát Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131223-krasznai-tunde-a-2013-as-x-faktor-3-helyezettje-baratainal-huzza-meg-magat-budapesten-amig-nem.htmlDanics Dórára szavaz Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131215-krasznai-tunde-az-x-faktor-3-helyezettje-danics-dorara-szavaz-az-x-faktor-finalejaban.htmlDanics Dórára szavaz Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131215-krasznai-tunde-az-x-faktor-3-helyezettje-danics-dorara-szavaz-az-x-faktor-finalejaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.