A színész Facebook-oldalára töltötte fel a csaknem 20 perces videót, hogy megemlékezzen nemrég elhunyt barátjáról, Paul Walkerről, akivel a Halálos iramban-filmekben szerepelt együtt.

Vin Diesel már hétfőn közölte több mint hatvanmillió követőjével a közösségi portálon, hogy valami különleges dolgot szeretne megosztani velük november 30-án elhunyt barátja, Paul Walker emlékére. Úgy fogalmazott: sokat jelentett neki a közönség együttérzése az elmúlt két hónapban, ezért valami személyessel akarta viszonozni azt. 

Paul Walker és Vin DieselForrás: AFP

A 18 és fél perces, "Egy pillantás Domra és Brianre forgatáson kívül" című videó a Halálos iram 2009-es európai premierjére érkező Dieselről és Walkerről készült képsorral kezdődik, majd számos forgatási szünetben elkapott felvételt is felvonultat egy interjúval együtt, amelyet Alan Carr, egy népszerű brit beszélgetős szórakoztató műsor házigazdája készített a sztárokkal – írja az MTI. A Miss you... (Hiányzol) felirattal záruló klipet megjelenése óta csaknem 70 ezren osztották meg, és több mint hétszázezer Facebook-követő lájkolta, ide kattintva te is megnézheted! 

Ahogy a Life.hu is megírta, az egykori barát és kolléga decemberben is megható szavakat írt a Halálos iramban sztárjához, aki 2013. november 30-án vesztette életét egy tragikus autóbaleset során a kaliforniai Santa Claritában. A sportkocsit barátja, Roger Rodas vezette.