Vin Diesel megható videóban búcsúzik Walkertől

Forrás: AFP -
halál búcsú Paul Walker videó megható Halálos iram Vin Diesel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész Facebook-oldalára töltötte fel a csaknem 20 perces videót, hogy megemlékezzen nemrég elhunyt barátjáról, Paul Walkerről, akivel a Halálos iramban-filmekben szerepelt együtt.

Vin Diesel már hétfőn közölte több mint hatvanmillió követőjével a közösségi portálon, hogy valami különleges dolgot szeretne megosztani velük november 30-án elhunyt barátja, Paul Walker emlékére. Úgy fogalmazott: sokat jelentett neki a közönség együttérzése az elmúlt két hónapban, ezért valami személyessel akarta viszonozni azt.

Paul Walker és Vin Diesel Forrás: AFP

A 18 és fél perces, "Egy pillantás Domra és Brianre forgatáson kívül" című videó a Halálos iram 2009-es európai premierjére érkező Dieselről és Walkerről készült képsorral kezdődik, majd számos forgatási szünetben elkapott felvételt is felvonultat egy interjúval együtt, amelyet Alan Carr, egy népszerű brit beszélgetős szórakoztató műsor házigazdája készített a sztárokkal – írja az MTI. A Miss you... (Hiányzol) felirattal záruló klipet megjelenése óta csaknem 70 ezren osztották meg, és több mint hétszázezer Facebook-követő lájkolta, ide kattintva te is megnézheted!

Ahogy a Life.hu is megírta, az egykori barát és kolléga decemberben is megható szavakat írt a Halálos iramban sztárjához, aki 2013. november 30-án vesztette életét egy tragikus autóbaleset során a kaliforniai Santa Claritában. A sportkocsit barátja, Roger Rodas vezette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.