"Úgy a beköltözés után 20 percig lesz még érezhető ez az új szag a villában, utána mindent átvesz majd az emberszag" - mutatta be a villalét nézők számára ismeretlen, szagos oldalát az utolsó széria győztese, Attila. A  jövő héten beköltöznek a villalakók a ValóVilág hatodik sorozatának luxusbörtönébe, amelyet az RTL II-n lehet majd követni.

A milliomossá vált győztes is jelen volt, amikor bemutatták az új stílusú ökovillát a sajtó képviselőinek. Észrevételeit, érzéseit szívesen megosztotta a Life.hu olvasóival.

"Mielőtt megérkeztünk láttam már képeket, azt hittem, élőben idegennek érzem majd a villát. De ellenkezőleg. Olyan, mintha csak a felújítás idejére költöztem volna el otthonról. Minden ugyanaz, csak újak, nagyon modernek a bútorok, és otthonos hangulatot árasztanak. A nyugiszobában fotel és kanapé van, kipróbáltam, nemcsak szép, hanem kényelmes is. Ráadásul mindegyik alkalmas intim együttlétre. Akár 3 ember egyszerre, vagy külön-külön is tud szexelni egy időben, miközben a halakat nézik a falon és az akváriumban. Nagyon teszik ez az új enteriőr. Azon viszont csodálkozom, hogy kövek vannak a mosdóban, ebből még lehet ablaktörés vagy baleset egy-egy cirkusz közben. A hálóban is praktikusabb tárolók vannak, mint nálunk, de megvizsgáltam mindent, strapabíró és masszív anyagok. Lehet tombolni majd. És a szagok! Még bele merek szagolni a levegőbe, most azok az új szagok, festékszag, parkettaszag van, amik a beköltözés utáni 20. percben már elillannak" - osztotta meg velünk első gondolatait Attila, aki most is ugyanabban a sarokban választana ágyat, mint ahol korábban álomra hajtotta a fejét.

Ha körbenéznél a villában, kattints ide!Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


„ Az ősember is úgy választott magának fekhelyet, hogy a barlang legbelső zugába feküdte le, ahonnan belátta a terepet, a bejáratot. Onnan szem előtt lehetett tartani mindent, az ajtót és a többieket is, rajtad viszont nem mászkálnak keresztül."