VV Attila veszélyt szimatol a villában

szag bútorok Való Világ öko VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Úgy a beköltözés után 20 percig lesz még érezhető ez az új szag a villában, utána mindent átvesz majd az emberszag" - mutatta be a villalét nézők számára ismeretlen, szagos oldalát az utolsó széria győztese, Attila. A  jövő héten beköltöznek a villalakók a ValóVilág hatodik sorozatának luxusbörtönébe, amelyet az RTL II-n lehet majd követni.

A milliomossá vált győztes is jelen volt, amikor bemutatták az új stílusú ökovillát a sajtó képviselőinek. Észrevételeit, érzéseit szívesen megosztotta a Life.hu olvasóival.

Ha körbenéznél a villában, kattints ide! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Létezik barátság a VV luxusbörtöne után?http://www.life.hu/legykepben/20140109-vv-attila-knapp-attila-szerint-igaz-baratsagok-is-szulethetnek-a-villaban.htmlAdrien Brody anyját alakítja a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20140108-adrien-brody-anyjat-alakitja-a-magyar-szineszno-onodi-eszter.htmlJövő héten nyakunkba zúdul az összes villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-jovo-heten-mindenki-bekoltozik-a-valo-villaba.htmlMégsem kapott állásajánlatot Szebeni az MTVA-tólhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-szebeni-istvan-cafolta-miszerint-allasajanaltot-kapott-volna-az-mtva-tol-ahonnan-majusban-kirugtak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.