eltűnés tragédia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brady Orsolya, a Quantum Cowboys nevű zenekar énekesnője még novemberben tűnt el. Családja már akkor tudta, komoly lehet a baj. 

Ahogy ősszel a Life.hu is megírta, novemberben nyoma veszett a magyar énekesnőnek. A lány zenekara a napokban a közösségi oldalukon sokkoló bejelentést tett a rajongóknak. "Kedves barátok, beigazolódott a legrosszabb, Orsi édesapja most értesített, hogy valószínűleg, a ruházata alapján, megtalálták Orsi holtestét a Dunában. Ma lesz az azonosítás. Itt most nincsenek több szavak."

Forrás: www.quantumcowboys.com

A Lángoló Gitárok – az index.hu zeneblogja – szerint a hozzátartozók nemrég azonosították is a holttestet - írja a Blikk.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elhunyt a legendás Everly Brothers fiatalabb tagjahttp://www.life.hu/legykepben/20140104-elhunyt-a-legendas-everly-brothers-fiatalabb-tagja-phil-everly.htmlPintácsi Viki kisfiát gyógyulttá nyilvánítottákhttp://www.life.hu/legykepben/20140116-pintacsi-viki-leukamias-kisfiat-gyogyultta-nyilvanitottak.htmlFreestyle trükkök kerekesszékbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20140116-freestyle-trukkoket-mutat-be-egy-ferfi-kerekesszekbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.