szenvedélybeteg addikció gyógyszerfüggő Justin Bieber tinisztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kábítószerbotrányairól is ismert Justin Biebernek komoly problémái adódtak a szerhasználattal - tudta meg a TMZ.

A lap információi szerint a tinisztárnak - akinek a házában a minap kokaint is találtak - komoly gondja van a vényköteles gyógyszerekkel, leginkább a köhögés elleni kodeines szirupra és az egyik alprazolam hatóanyagú szorongásoldóra kattant rá.

Forrás: NORTHFOTO

Mindez úgy derült ki, hogy a rendőrség a házkutatás során számos narkotikumot talált az énekesnél. A jóslatok szerint hamarosan egy elvonó is kijár neki.

Rehab és kitoloncolás vár Justin Bieberre?http://www.life.hu/szorakozz/20140117-justin-bieber-kanadai-enekes-tojassal-dobalta-meg-szomszedjat-kitoloncolas-es-rehab-varhat-ra.htmlVisszavonul Justin Bieber?http://www.life.hu/szorakozz/20131218-justin-bieber-kanadai-enekes-bejelentette-visszavonul.htmlJustin Bieber félmeztelenül mutogatta magáthttp://www.life.hu/szorakozz/20131124-justin-bieber-felmeztelenul-mutogatta-magat.htmlMegtámadták Justin Bieberthttp://www.life.hu/szorakozz/20130902-megtamadtak-justin-bieber-enekest-egy-kanadai-szorakozohelyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.