Kokaint találtak Justin Bieber házában

Forrás: NORTHFOTO -
kokain Justin Bieber őrizetbe vétel Xavier Smith házkutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kokaint találtak a rendőrök kedden Justin Bieber Los Angeleshez közeli, calabasasi otthonában. Az énekes egyik vendégét őrizetbe vették - adta tudtul az MTI. 

A Los Angeles megyei seriffi hivatal emberei eredetileg Bieber biztonsági kameráinak felvételeit akarták megnézni, miután csütörtök este tojással dobálták meg a sztár szomszédjának házát.

Forrás: NORTHFOTO

A károsult az énekest gyanúsította meg az ügyben. A 19 éves sztár a házkutatás során nem válaszolt a múlt heti incidenssel kapcsolatos kérdésekre, de ezt leszámítva együttműködött a rendőrökkel. Az őrizetbe vett személy a 20 éves Xavier Smith rapper volt, aki a Lil Za művésznevet használja.

A tinisztárt egyébként nem először hozzák kapcsolatba a droggal, tavasszal például kis mennyiségű kábítószert talált a svéd rendőrség azon az autóbuszon, amelyet Justin Bieber a koncertkörútján használ. Nyáron pedig rajongói azt állították, hogy betépve állt a színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.