drogprobléma kitoloncolás tojás rehabilitációs központ rendőrség Egyesült Államok Justin Bieber dobálás Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl sok volt a botrány mostanában a tinisztár háza táján, amelyeknek komoly következménye lehet. Családja és barátai egyre jobban aggódnak.

Justin Biebertől hangos a sajtó. A tinisztárra, aki nemrég még visszavonulását fontolgatta, nemrég a rendőrséget is ki kellett hívnia, mivel a fiatal énekes tojással dobálta meg egyik szomszédja házát.

Forrás: AFP

A Los Angelesi megyei seriff ezután Bieber biztonsági kameráinak felvételeit akarta megnézni, ami közben kokainra bukkantak az otthonában. A hírek szerint amennyiben a kanadai sztárt elítélik vandalizmus vádja miatt, akkor akár azzal is szembe kell néznie, hogy kitoloncolhatják az Egyesült Államokból. Bieber családja és barátai állítólag többször javasolták már neki, jelentkezzen be egy rehabilitációs központba, botrányos viselkedése mögött ugyanis komoly drogproblémákat sejtenek.

Kokaint találtak Justin Bieber házábanhttp://www.life.hu/legykepben/20140115-los-angeles-megyei-seriffi-hivatal-emberei-kokaint-talaltak-az-enekes-justin-bieber-hazaban.htmlMegtámadták Justin Bieberthttp://www.life.hu/szorakozz/20130902-megtamadtak-justin-bieber-enekest-egy-kanadai-szorakozohelyen.htmlJustin Bieber félmeztelenül mutogatta magáthttp://www.life.hu/szorakozz/20131124-justin-bieber-felmeztelenul-mutogatta-magat.htmlJustin Bieber letolt nadrággal flangált az utcánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130301-justin-bieber-enekes-sztar-letolt-nadraggal-flangalt-az-utcan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.