Gyűjti a retró cuccokat Magyar Attila, és ki nem adja a kezéből ritkaságait. Hiába mutatott volna jól Fábry dizájncenterében a '70-es évek egyik slágere, az apró süni, ami egy kis műanyag cigarettát pöfékelt el. A színész elengedte a füle mellett a showman felhívását, amikor egy ilyen ereklyére vadászott.

 

Ragaszkodik a kincseihez, mégis megvált egy eredeti műbőr, az ABBA együttes képével díszített, ritkaságszámba menő szemüvegtoktól Magyar Attila. A Madách Színházban hamarosan bemutatásra kerülő Mamma Mia című musical kedvéért mondott le a nosztalgikus darabról.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ezt az ereklyét adtam oda Geszti Péternek, aki nagy ABBA-rajongó. A közösségi oldalakon még fel-felbukkannak ilyenféle retró tárgyak, szemüvegtok, kistükör, csatos- és persze kacsintós pénztárca. Nekem még van olyan sünim, ami dohányzik, ma már ezért le is csuknának. De van még üveggolyó-gyűjteményem, rakéta porszívóm, ezek a darabok igazi kincsek. Én Évike miatt lettem ABBA-rajongó, őt akartam így megszerezni magamnak. Az egész férfi társadalom a nők kedvében akar járni, próbál nekik megfelelni, így azt szeretem én is, amit ők éppen szeretnek. Ha Évike nem is, a '70-es évek legalább megvoltak és jól teltek az ABBA-val. De szerencsére volt Black Sabbath és Led Zeppelin is, és a magyar zenekarok, az LGT, az Illés" - nevetett a színész,aki nemcsak Gregor Bernadettet, de Pikali Gerdát is meghódította.

"Annak idején Debrecenben tagja voltam egy zenekarnak, mint gitáros. A nyolcvanas években egy olyan ember előtt, mint én, volt két lehetőség: vagy zenész lesz, vagy színésznek áll. Én ez utóbbit választottam végül."