Jól mutat a Vastag testvérek között a miniszterelnök

Forrás: facebook/Vastag Tamás -
pózolás Parlament X-Faktor pornó Vastag Csaba ajándék Krasznai Tünde diákolimpia Orbán Viktor Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba és öccse, Tamás a parlamentben jártak, ahol Orbán Viktornak még ajándékot is vittek.

A parlamentben a Diákolimpikonokat köszöntötték és ebből az alkalomból Vastag Csaba és Tamás is énekelt. A miniszterelnök mosolyogva pózolt a testvérekkel. Csaba - aki az első X-Faktor széria győztese volt - pedig saját cédéjével lepte meg Orbán Viktort.

Forrás: facebook/Vastag Tamás

Korábban arról is volt szó, hogy a szintén X-Faktoros Krasznai Tünde is énekelhet majd a Parlamentben, őt azonban pornós múltja miatt végül nem hívták meg.

Helyesírási baki az Édes életbenhttp://www.life.hu/legykepben/20140128-a-tv2-edes-eletenek-felirataban-helyesirasi-hibat-vetettek.htmlBeszakadt a jég a VV 5 nyertes alatthttp://www.life.hu/legykepben/20140128-beszakadt-a-jeg-a-vv5-nyertese-knapp-attila-alatt.htmlSipos Tomi fürdet és pelenkáz http://www.life.hu/legykepben/20140127-sipos-tomi-enekes-furdeti-pelenkazza-kislanyat.htmlVoksán Virágnak új szerelme vanhttp://www.life.hu/legykepben/20140127-voksan-viragnak-uj-szerelme-van-kiko-a-kutyus-oo.htmlRúzs miatt parkolt rokkantkártyával az RTL sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20140125-liptai-cludia-utan-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-koszta-alexa-is-rokkantkartyaval-parkolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.