15. alkalommal került átadásra Magyarország legrangosabb közönségdíja, a STORY Ötcsillag díj és érték díj, melyet a nagy tekintélyű kuratórium, Halász Judit, Huszti Péter, Presser Gábor és Szinetár Miklós ítélt oda. Nézd meg, kiket szeret legjobban a közönség és kiknek a munkásságát értékelte a szakma!!

Báli ruhát elő és indulhat az idei szezon első puccos gálája! Elérkezett az idei év egyik legrangosabb hazai eseménye, amit nem illett kihagyni egyetlen hazai sztárnak sem. A nagyszabású estélyen a magyar hírességek közösen ünnepelték meg 10 kategória legjobbjait, a közel egymilliós olvasótábor és a szakmai kuratórium szavazatai alapján. 

Az estén érték díjat kapott a Vígszínház tagja, Elekes Péter, aki 9 éves tacskójáról, Zojáról nevezte el a díjhoz járó égi csillagát. Színésznő kategóriában Trokán Nóra munkásságát értékelték a legkíválóbbnak, és miután a tavalyi év csodásan alakult számára, erre emlékezve  2013-nak nevezte el a csillagát.

Trokán NóraForrás: TV2

Gyetván Csaba, az Ozone Network munkatársának ítélték oda a televíziós érték díjat, ő magáról,  Csabának nevezte el csillagát. Az érték díj zenei kategóriában Herzku Ági népdalénekest jutalmazták, akinek csillagának a Bartók nevet adta.

Az estén közönségdíjat kapott Stohl András. A színész  a Stohl András és Barnabás nevek kombinációjából Sabarnak nevezte el a csillagát, és  ezzel azt is elárulta, hogy születendő gyermeke a Barnabás nevet kapja,

A zenei közönségdíjat az LGT  együttes kapta, csillagukat egyszerűen csak LGT-nek nevezték el. Lilut is díjazták - ő lett a közönség kedvenc műsorvezetője, a csillaga pedig a Greg.

Az estén Friderikusz Sándort is elismerték, ő azonban betegség miatt nem lehetett jelen a gálán. A tévés a betegágyából üzent, és azt kérte, hogy csillagát mesteréről, Vitray Tamásról nevezzék el. 

Friderikusz SándorFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Leg leg kategóriában díjazták a TV2 Sztárban sztár című műsorát , az év televíziós produkciója pedig az X-Faktor lett immár negyedik alkalommal. Gratulálunk mindenkinek!