Megvan minden idők legjobb selfie-je

Forrás: Instagram/arianagrande -
tökéletes tinédzser Ariana Grande selfie Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariana Grande Instagram fotóját kiáltották ki a világ legtökéletesebb selfie-jének. Most mindenki tőle akarja megtanulni az önfotózás mesterségét.

Egyesek már a selfie-zés kihalását emlegetik, míg mások épp a magasra tett mércét látják Ariana Grande tökéletesnek kikiáltott Instagram fotójában, amelyet immár több mint egymillióan lájkoltak.

Forrás: Instagram/arianagrande

A 20 éves énekesnő, aki már 15 évesen a Broadway színpadán állt, állítólag semmilyen szűrőt nem használt a képhez – amiről nem csak a Life.hu szerkesztősége nincs egészen meggyőződve. Azonban úgy tűnik, nincs mit tenni, azóta ő lett a selfie-ző tinédzserek példaképe.

Szuperszexin selfie-zett Dér Henihttp://www.life.hu/trend/20140126-a-tv2-megasztarosa-a-sugarloaf-egykori-enekesnoje-der-heni-kigyurta-magat.htmlBizony-bizony, nem hiábavaló, ha az ember naponta látogatja az edzőtermet. A sportolás eredményét Dér Heni rajongóival is megosztotta.TrendLezuhant a gépe, aztán selfie-zett egyethttp://www.life.hu/kult/20140110-ferdinand-puentes-hawaii-lakos-lefotozta-magat-miutan-lezuhant-a-gepe-a-csendes-oceanon.htmlFerdinand Puentes az internet új sztárja: túlélt egy repülőgép-katasztrófát, ami után lefotózta magát a süllyedő géppel a háttérben.KultAz év legemlékezetesebb selfie-jeihttp://www.life.hu/kult/20131216-az-ev-legemlekezetesebb-sztar-selfie-jei-kim-kardashian-miley-cyrus-beyonce-nicki-minaj.htmlMiley Cyrus merész halloweeni jelmezét örökítette meg, Kim Kardashian látványos fogyását dokumentálta, Beyoncé rövidre nyírt a haját, Nicki Minaj pedig csak a szokásos mellbimbótapaszait osztotta meg a nagyközönséggel. Megvannak 2013 legjobb celeb selfie-jei.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.