Krasznai Tünde: "Exhibicionista vagyok"

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor felnőttfilm Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor legmegosztóbb énekesnőjével, Krasznai Tündével készített interjút az Origo. Az egykori felnőttfilmes lány elárulta, nem bánja, hogy sokat foglalkozik vele a sajtó, de nyilvános helyen már nem meri elengedni magát, nehogy címlap legyen belőle.

Az impulzív és érzékeny Tünde nem tagadja, jólesik neki, hogy a figyelem középpontjába került, annak ellenére, hogy olykor bántó cikkek is megjelennek róla. "Énekelni akarok, nem pereskedni" - jelentette ki, és hozzátette, megpróbál nem foglalkozni a múltját érintő negatív kritikákkal. "Exhibicionista is vagyok, úgyhogy nem bánom, ha én vagyok a téma, ha nem hazugságot írnak rólam" - vélekedik.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"Akkor lett vége, amikor oda jutottam, hogy már a fürdőszobában sem énekeltem. Gyerekkorom óta nekem a zene volt mindig a menedék. Hatéves koromtól kezdve napi több órát énekeltem, egészen addig, amíg fájtak a hangszálaim. Azért fordultam az ilyen filmek felé, hogy pénzt keressek, hogy befektessem, hogy zenei képzésem lehessen, de aztán rá kellett jönnöm, hogy nem fog ez így menni" - vallott a felnőttfilmezés okairól és annak befejezéséről a lány, aki végül is felélte a szexiparban keresett pénzét.

Hogy mik a tervei a jövőre? ITT elolvashatod. A Life.hu tabudöntögető cikkét a gyártásvezetővel, akivel Tünde egykor együtt dolgozott pedig ITT találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.