Az X-Faktor legmegosztóbb énekesnőjével, Krasznai Tündével készített interjút az Origo. Az egykori felnőttfilmes lány elárulta, nem bánja, hogy sokat foglalkozik vele a sajtó, de nyilvános helyen már nem meri elengedni magát, nehogy címlap legyen belőle.

Az impulzív és érzékeny Tünde nem tagadja, jólesik neki, hogy a figyelem középpontjába került, annak ellenére, hogy olykor bántó cikkek is megjelennek róla. "Énekelni akarok, nem pereskedni" - jelentette ki, és hozzátette, megpróbál nem foglalkozni a múltját érintő negatív kritikákkal. "Exhibicionista is vagyok, úgyhogy nem bánom, ha én vagyok a téma, ha nem hazugságot írnak rólam" - vélekedik. 

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"Akkor lett vége, amikor oda jutottam, hogy már a fürdőszobában sem énekeltem. Gyerekkorom óta nekem a zene volt mindig a menedék. Hatéves koromtól kezdve napi több órát énekeltem, egészen addig, amíg fájtak a hangszálaim. Azért fordultam az ilyen filmek felé, hogy pénzt keressek, hogy befektessem, hogy zenei képzésem lehessen, de aztán rá kellett jönnöm, hogy nem fog ez így menni" - vallott a felnőttfilmezés okairól és annak befejezéséről a lány, aki végül is felélte a szexiparban keresett pénzét. 

Hogy mik a tervei a jövőre? ITT elolvashatod. A Life.hu tabudöntögető cikkét a gyártásvezetővel, akivel Tünde egykor együtt dolgozott pedig ITT találod.