Kedden este bemutatták a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar vígjátékot. A gálapremieren felvonult színészek többen is partnerük nélkül ünnepelték a film sikerét.

Földig érő, aranyszínű ruhában tündökölt a főszereplő, Osvárt Andrea, aki nagyon készült élete első magyar mozifilmjének a bemutatójára. Elárulta, hogy a szokásos öt perc készülődés helyett másfél óráig szépítkezett .

„Izgatott vagyok, egészben nagyon tetszett a film, szerintem működik. Olvastam az első kritikákat, alapvetően jó dolgokat írtak róla. Egy-két dologba biztosan bele lehet kötni, de ez a kritikusok dolga. A kritika egy benyomás, de ez nem feltétlenül rólam szól, hanem arról, aki írta a forgatókönyvet. Sajnos a párom külföldön tartózkodik, nem tudott elkísérni erre a számomra fontos eseményre. Így a film történetéhez hasonlóan, a volt gimnáziumi osztálytársaimmal jöttem el a bemutatóra, utána együtt megyünk bulizni is" – mondta Andrea, akinek az élete és a filmbeli karaktere között több, véletlen párhuzamot is fel lehet fedezni. Az Olaszországban szép karriert befutott színésznőnek évekig udvarolt a párja, hogy elnyerje a szívét, tavaly nyáron, a Szigeten lehetett először együtt látni őket.

Simon Kornél, a film másik főszereplője, Gryllus Dorka férje is a párja nélkül érkezett.
„Dorka sajnos nem tudott eljönni, Berlinben van. De holnap már hazajön és együtt fogjuk ünnepelni a film sikerét" - tudtuk meg Kornéltól, aki feleségével gyakran ingázik Budapest és Berlin között, kétlaki életet élnek. A két színész 2010-ben szeretett egymásba, 2012 márciusában született meg a gyermekük, Soma.
 A film harmadik főszereplője, Szabó Simon mellett se láttunk partnert és Andy Vajna is felesége, Tímea nélkül futott be.