Pucér testrészeikkel gyűjtenek lájkot

Fotó: Nánási Pál -
Bajor Imre Szecsődi Kari Cinthya Dictator Nánási Pál Iszak Eszter Michael Schumacher Bálint Antónia Varga Viktor Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárhírekben az elmúlt héten sem szűkölködtünk. Szerelem, házasság, eljegyzés és pucérkodások mellett sajnos betegségekről is be "kellett" számolnunk.

Nánási Pál sztárszerzőnk kamerája előtt dobta le ruháját Cinthya Dictator és Varga Viktor. Az extrém pár tagjai a Life.hu-nak elmondták, mit éreztek a túlfűtött szituációban. A képek igazán erotikusra sikerültek, ti is nagyon szerettétek azokat.

Fotó: Nánási Pál

Kevésbé nyerte el a tetszéseteket Szecsődi Kari cicivillantása. A transznemű énekes azonban már többször kijelentette, nem foglalkozik kritikusaival, és remekül érzi magát - majdnem - nőként a bőrében.

Forrás: Facebook

Ugyanekkor Bálint Antónia egy régi fotójával hívta fel magára a figyelmet. Úgy tűnik, a szexi fotók posztolása mindig jó ötletnek tűnik a lájkvadászathoz.

Iszak Eszti pedig boldogságát osztotta meg a héten rajongóival. A szép szőke lányt eljegyezte párja, Dobrády Ákos. Mádai Vivien esküvőjéről is kaptunk újabb híreket, a műsorvezető - úgy tűnik - mégsem nyáron mondja ki újra a boldogító igent.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Természetesen a ValóVilág szereplőinek ügyes-bajos dolgairól is beszámoltunk nektek nap mint nap. A villalakók egyre nyűgösebbek, Viki és Dávid a vasárnapi párbajra készül, Aurelióról pedig egy barátja azt állítja, a saját neméhez vonzódik.

Forrás: VV Facebook-oldala


A szexi és örömteli hírek mellett sajnos a héten tudtuk meg azt is, hogy a népszerű színész, a Heti hetes egykori szereplője, Bajor Imre súlyos betegséggel küzd. Nem javult a Forma-1-pilóta, Michael Schumacher állapota sem, róla menedzsere nyilatkozott, aki türelemre intette a sportoló rajongóit.

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.