Türelemre kéri az embereket Schumacher menedzsere

Forrás: AFP -
síbaleset Sabine Kehm tüdőgyulladás Forma-1 Michael Schumacher menedzser ébresztés megszólalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher menedzsere csütörtökön semmi konkrét információt nem közölt a versenyző állapotáról, csak megköszönte a család nevében az emberek aggódását és azt kérte, legyenek türelmesek, ha történik bármi fontos, azt közölni fogják - írja a focus.de nyomán a hvg.hu.

Ahogyan a Life.hu is megírta, nem reagál a gyógyszerek megvonására Schumacher. A Forma-1-pilóta ráadásul a sok fekvéstől tüdőgyulladást is kapott.

Schumacher és menedzsere, Sabine egykor Melbourne-ben Forrás: AFP

Schumi menedzsere csütörtökön közleményt adott ki: "Michael családja újra szeretné köszönetét kifejezni az embereknek, akik együttéreznek velük. A jókívánságaik segítenek a családnak, és meg vagyunk győződve arról, hogy Michaelnek is, aki továbbra is az ébresztés folyamatát éli át" - nyilatkozta Sabine Kehm.

"Ahogy a legtöbb ilyen esetben, most sincs két ugyanolyan nap. A család mégis az emberek megértését kéri, mivel továbbra sem adunk ki információkat egészségügyi állapotáról, Michael privát szféráját védve. Ahogy az elején is biztosítottunk róla mindenkit: a fontos fejleményeket mindig közölni fogjuk. Tudjuk, hogy az ébresztés folyamata sokáig elhúzódhat. A család erősen hisz Michael felépülésében és bízik az őt kezelő orvosi csapatban, nővérekben és ápolókban. A fontos nem az, hogy milyen gyorsan gyógyul fel Michael, hanem az, hogy a folyamat továbbra is ellenőrzött körülmények között és folyamatosan haladjon" - zárta sorait a menedzser.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.