A MusicFM rádió műsorvezetőjéről kiderült, hogy remekül énekel, de az nem annyira köztudott, hogy rádiós pályafutása után pilótaként szeretne dolgozni.

A Nagy Duett próbái miatt egy hónapja nem ült repülőgépre, pedig általában hetente kétszer is a felhők között repked Cooky. A műsorvezető gyűjti a levegőben, repülőgép-vezetéssel töltött órákat, ugyanis nagy álma, hogy pilótaként dolgozhasson.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"A tököli repülőtérről szoktam felszállni egy kétmotoros géppel, azon gyakorolok. Bármikor mehetnék felvételizni valamelyik légitársasághoz, minden engedélyem megvan, nem hobbipilóta vagyok. Az egyik budapesti repülőiskolánál tanultam a repülést, ide azok járnak, akik kereskedelmi pilótaként szeretnének dolgozni. Hat évet tettem már bele ebbe a szakmába, amihez nagyon sokat kellett tanulni, sok elméleti tudás és gyakorlat áll mögöttem. Először elsőtisztként repülhetek, csak öt év után neveznek ki kapitánynak. Ha a hallgatók már nem lesznek kíváncsiak rám, akkor biztos, hogy pilótaként folytatom az életemet. Bár most rádiózom, diszkózom, de a második szerelmem a repülés. A Malévhoz akartam menni dolgozni, náluk kezdtem a Boing 737-es vezetését tanulni. Akkor úgy beszéltük meg, hogy a reggeli utakat vállaltam volna el, és utána a napomat a rádióban folytattam volna. Sajnos, nem jött össze. Ha egy nap beülök a pilótafülkébe, egész biztosan nem Cookyként fogok bejelentkezni, hanem Szelba Christian kapitányként" – tervezget a feleségétől nem váló műsorvezető, akinek A Nagy Duett-es produkcióját Franciaországban követi a családja.