"Nincs szükségem sem a rajongókra, sem a szavazataikra" – jelentette ki Hujber Feri A Nagy Duett vasárnap esti adása előtt. Nos, lehet, hogy mégis lett volna, ugyanis - ahogy megírtuk - ki is esett párjával, Radics Gigivel. 

Bár nem gondolja most sem másképp, bocsánatot kért Hujber Feri Radics Gigitől vasárnap este A Nagy Duett színpadán. A színész úgy véli, elképzelhető, hogy az ominózus kijelentése miatt estek ki, de azért még rá is tett egy lapáttal:  "Ha ezekkel a kijelenté­seimmel elvesztettem az összes rajongómat, akkor azt mondom, hogy hál‘ istennek! Szerintem buta dolog a rajongás, és nekem nincs is arra szükségem, hogy valaki rajongjon értem"magyarázta a Borsnak Feri.

Forrás: TV2 sajtószoba

A történtekre Gigi is reagált: "Nagyon kedves és elegáns volt Feritől, hogy ezt mondta. De szerintem ez egy ilyen játék, minden héten kiesik egy páros, van, akit szeretnek, és van, akit kevésbé. Igaz, hogy Feri megosztja az embereket, de nem csak ezen múlt a továbbjutásunk" – jelentette ki és hozzátette, nagyon örül, hogy megismerhette a színészt és rengeteget tanult tőle a színpadi jelenlét tekintetében.