Tóth Gabi új frizurával és régi pasival mulatott

Tóth Gabi frizura Glamour parti pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új frizurával, földig érő csipkeruhában érkezett Tóth Gabi a Glamour díjátadó gálára. A dögös énekesnő érkezéskor fájlalta a fogát, de ezt az apró kellemetlenséget az est hevében később elfelejtette.

Gabi nemrég szakított legutóbbi párjával, Markó Róberttel, ezért elvileg kissé bánatosnak illett volna lennie a szingli lánynak, de az énekesnőt nem ilyen fából faragták. Korábbi pasijával vigasztalódott!

Kattints a képre, és nézd meg a galéria a legvidámabb pillanatait! Fotó: Földi D. Attila

Pár napja húzták ki a bölcsességfogamat, és még mindig nagyon fáj a helye. Ez volt a második, amit eltávolítottak, szerencsére több nem nőt ki" - mesélte Gabi érkezésekor, és ekkor még azt gondoltuk, hogy fájdalma rányomja a bélyegét hangulatára. Nem így lett! Vidáman társalgott mindenkivel, és amikor megérkezett korábbi barátja, Rasztovits Dávid focista, akivel egy évvel ezelőtt szakított, akkor teljesen feldobódott. Az egykori szerelmesek sok időt töltöttek egymás társaságában, nevetgéltek és Gabi úgy igazította meg a fiú frizuráját, mintha még ma is egy boldog pár lennének.

/1403/T_th_2014321112136Nehezen dolgozza fel a szakítást Tóth Gabi?http://www.life.hu/bulvar/20140312-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-es-marko-robert-szakitottak-az-enekesno-nehezen-dolgozza.htmlAhogy hétfőn, a Fókusz kamerái előtt bejelentették: vége Tóth Gabi és a táncos-koreográfus, Markó Robi románcának. Az énekesnő azonban - úgy tűnik - nehezen dolgozza fel, hogy újabb kapcsolata futott zátonyra. TV + BulvárForrnak az indulatok Tóth Gabi új fotói körülhttp://www.life.hu/bulvar/20140209-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-fotosorozata-a-facebookon-indulatokat-kelt.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Tóth Gabit a BeCrew átváltoztató csapata vette kezelésbe. Az énekesnő képei azonban, mint ahogyan maga Gabi is, megosztják a közönséget. Az X-Faktor legutóbbi szériájának mentora a Facebookon kap hideget-meleget egyaránt. TV + BulvárOrigoTóth Gabi kifakadthttp://www.life.hu/bulvar/20131230-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-enekesno-a-facebookon-fakadt-ki.htmlFacebook oldalán tette közzé indulatos bejegyzését néhány órával ezelőtt Tóth Gabi. Az X-Faktor legfiatalabb és egyedüli női mentora nem érti, miért követik az oldalát azok, akik legszívesebben a pokolba kívánnák. Hozzátesszük, ez esetben igaza is van. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.