Hihetetlen: egy apáca is jelentkezett a The Voice olaszországi versenyébe. A zsűri alig kapott levegőt, amikor meglátta a vagány nővért.

A 25 éves Suor Cristina Scuccia a legkülönlegesebb énekes, aki valaha megfordult a The Voice színpadán. A lány egyenesen az apácazárdából érkezett, előadása közben pedig társai drukkoltak neki. A zsűri a csodálatos hang hallatán egymás után fordult meg, hogy megnézzék, kihez tartozik a lenyűgöző produkció. Amikor meglátták, hogy egy apáca énekel a szavuk is elállt a meglepetéstől.

Forrás: youtube

„Igazi vagy? Miért jelentkeztél? Mit fog szólni a pápa? Énekelsz vasárnaponként a misén?" – bombázták a kérdésekkel a zsűri tagjai a vagány apácát.

Christina elmondta, hogy igazi apáca és azért jelentkezett, mert mindig is szeretett énekelni, erre pedig már a rendben is felfigyeltek, ahová tartozik. Arra a kérdésre, hogy mit fog szólni ehhez a pápa, a lány nevetve azt válaszolta: valószínűleg felhívja és gratulál neki.

A sötét tetkókkal borított rocker zsűritag pedig azzal próbálta a saját csapatába csalogatni a lányt, hogy ők lennének az ördög és az angyal, ez pedig biztos siker lenne. Cristina őt választotta mesterének, de nem a furcsa ajánlat miatt, hanem mert ő volt az a zsűritag, aki először fordult meg a hangja hallatán.

Az apáca lenyűgöző produkcióját itt nézheted meg: