valóvilág Anglia VV Fecó család London költözés eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fecó már 2012-ben is elindult Londonba, aztán hazajött, most pedig úgy döntött, újra szerencsét próbál és a családját is magával viszi. 

Fecó azóta nem találja a helyét, mióta kijött a villából. Házassági válsága után úgy döntött, kiköltözik Londonba, majd hazajött, most pedig újra megy. Csak kapkodjuk a fejünket, hogy akkor most mi van?! Az egykori valóságshow-hős ismét azzal haknizik, hogy eldöntötte, felszámolt mindent, és végleg kiköltözött Angliába feleségével, Angélával és gyermekeivel – írja a Blikk.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

„Elegünk volt abból a kilátástalanságból, ami itthon volt, ezért Angélával megbeszéltük, hogy kint megpróbáljuk. De csakis együtt, hogy a család ne szakadjon szét. Lefényképeztünk a lakásban mindent, feltettük az internetre, és eladtuk. Bútort, mosógépet, hűtőt, könyveket, kanapét, mindent! Ebből lett körülbelül egymillió forintunk, amiből el tudtunk indulni. Visszaút nincs, ezért be kell jönnie a kinti életnek" – mondta Fecó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.