Mélyponton van Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
mélypont gyaloglás országjárás mentális egészség Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló, aki nemrég kitalálta, hogy legyalogol több száz kilométert, nagyon elbizonytalanodott küldetésével kapcsolatban az egyik helyszínen. Facebookra posztolta videoüzenetét.

Besokallt Berki Krisztián. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az egykori Fradi-vezér a fejébe vette, hogy gyalog járja be az országot. A minap azonban kis híján feladta. Közösségi oldalára felrakott videóban mesél az okokról. A poszt mellé ezt írta: „fizikai és mentális mélypont... de ez is én vagyok. a berki".

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Elmondása szerint már ötödik napja van úton, épp Parádsasvárra tartott, amikor találkozott egy kislánnyal, akitől ajándékot kapott. „Mentális szakadékba estem ezen a túrán... ilyenkor elgondolkodik az ember, miért is csinálja ezt az egészet. Van egy tv műsor, egy show, egy kihívás, meg kell felelni a dolgoknak, de nagyon hiányzik a kislányom és Pamela. Ilyenkor felteszem többször a kérdést magamnak, csináljam-e még... baromi nehéz!" – fakadt ki Krisztián. A teljes üzenetet IDE kattintva megnézhetitek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.