Mélyponton van Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
mélypont gyaloglás országjárás mentális egészség Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló, aki nemrég kitalálta, hogy legyalogol több száz kilométert, nagyon elbizonytalanodott küldetésével kapcsolatban az egyik helyszínen. Facebookra posztolta videoüzenetét.

Besokallt Berki Krisztián. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az egykori Fradi-vezér a fejébe vette, hogy gyalog járja be az országot. A minap azonban kis híján feladta. Közösségi oldalára felrakott videóban mesél az okokról. A poszt mellé ezt írta: „fizikai és mentális mélypont... de ez is én vagyok. a berki".

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Elmondása szerint már ötödik napja van úton, épp Parádsasvárra tartott, amikor találkozott egy kislánnyal, akitől ajándékot kapott. „Mentális szakadékba estem ezen a túrán... ilyenkor elgondolkodik az ember, miért is csinálja ezt az egészet. Van egy tv műsor, egy show, egy kihívás, meg kell felelni a dolgoknak, de nagyon hiányzik a kislányom és Pamela. Ilyenkor felteszem többször a kérdést magamnak, csináljam-e még... baromi nehéz!" – fakadt ki Krisztián. A teljes üzenetet IDE kattintva megnézhetitek!

Életre szóló élményeket szerzett Dudás Ádámhttp://www.life.hu/bulvar/20140407-dudas-adam-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-a-szahara-sivatagban-tuneziaban-homokviharba-keveredett.htmlÉlete egyik legnagyobb kalandján van túl a Tények műsorvezetője. Tunéziában, a Szahara sivatagban járt, ahol homokviharba keveredett.TV + BulvárOrigoTatár Csilla mosolygós kislány volthttp://www.life.hu/bulvar/20140407-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-cuki-gyermekkori-kepet-posztolt-kozossegioldalan.htmlA TV2 műsorvezetője cuki képet posztolt gyermekkori önmagáról. Tatár Csilla már akkor rövid hajjal és mosolygós arcocskájával vette le a felnőtteket a lábáról.TV + Bulvár--Egymást savazzák a sztárok!http://www.life.hu/bulvar/20140407-jakso-es-bardos-osszecsapott-a-szombat-esti-lazban.htmlJáksó Lászlónak sokszor meggyűlt a baja egykori tanárával, Bárdos Andrással, de most visszavághatot a Szombat esti lázban! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.