Elhunyt Peaches Geldof

Forrás: AFP/Miguel Medina -
modell Peaches Geldof Bob Geldof
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit rendőrség egyelőre csak Peaches Geldof halálhírének tényét közölte, a halál okát nem nevezte meg.

Bob Geldof második lánya, a modellként és tévés személyiségként is ismert Peaches huszonöt éves korában halt meg, két gyermek anyja volt.

Forrás: AFP/Miguel Medina

Annyit tudni, hogy hétfő délután hívták ki a rendőröket a Kent megyebéli Wrotham településre. "Jelenleg váratlan és megmagyarázatlan halálesetként kezeljük az ügyet" - mondta a kenti rendőrség szóvivője.

A zenész Bob Geldof és Paula Yates második lánya 1989-ben született, és évekig a brit média ügyeletes botrányhőse volt, önpusztító életmóddal, ám a S.C.U.M. zenekar énekesével, Thomas Cohennel kötött házassága óta példás életet élt, és két gyereket is szült. Peaches Geldof modellként, újságíróként és tévés műsorvezetőként dolgozott, édesanyja, Paula Yates 2000-ben drogtúladagolásban halt meg.

A Life.hu újságírója múlt héten csütörtökön, az F&F londoni divatbemutatója után még együtt bulizott a fiatalon elhunyt híreséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.