Túlzásba viszi a diétát a sztárcsemete?

2011.08.26. 20:09

Peaches Geldof, a világhírű zenész és politikai aktivista, Bob Geldof lánya képtelen abbahagyni szigorú diétáját.

Forrás: Northfoto, AFP

Peaches Geldof korábban sokat küzdött alakjával, mindig volt rajta jópár kiló súlyfelesleg. Az utóbbi hónapokban azonban rengeteget fogyott, de legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésén, a One Day című film premierjén ijesztően soványnak tűnt. A fiatal lány azonban azt vallja, hihetetlen fogyását a rengeteg edzésnek és az egészséges étkezésnek köszönheti. 

A képeken jól látható, nyoma sincs az egykor fehérneműt is népszerűsítő kerek, formás lánynak - Peaches oldalról nézve ijesztően sovány. Bob Geldof lánya azonban azt írta nemrég a témával kapcsolatban a közösségi oldalán, hogy ő mindössze annyit tett, hogy leszokott a gyorsételekről, de még mindig rendesen eszik. "Természetes, hogy karcsúbb vagyok, ha nem pizzán és chipsen élek. Így működik a test. Mindenki az, amit megeszik. Már unom, hogy mindenki a fogyásommal foglalkozik. Nem eszem kenyeret, ellenben sok friss gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok - ez a titkom" - írta Peaches.

 

Iszonyúan lesoványodott a gyönyörű szupermodell - anorexiában szenved?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-iszonyuan-lesovanyodott-claudia-schiffer-anorexiaban-szenved.html A férfiak sem szeretik a testüket?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-a-ferfiak-sem-szeretik-a-testuket.html 9 kilót fogyott az énekesnő - bomba formában lesz az esküvőjénhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110506-9-kilot-fogyott-a-jessica-simpson-bomba-formaban-lesz.html Méregteleníts a Life.hu-val! - 7. nap (vasárnapi étrend)http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110421-meregtelenits-a-lifehuval-7-nap-vasarnapi-etrend.html Méregteleníts a Life.hu-val! - 6. nap (szombati étrend)http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110421-meregtelenits-a-lifehuval-6-nap-szombati-etrend.html Méregteleníts a Life.hu-val! - 5. nap (pénteki étrend)http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110421-meregtelenits-a-lifehuval-5-nap-penteki-etrend.html Méregteleníts a Life.hu-val! - 4. nap (csütörtöki étrend)http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110420-meregtelenits-a-lifehuval-4-nap-csutortoki-etrend.html
Peaches GeldofBob Geldofdiétafogyássúlyprobléma