Lapinformációk szerint egy időre eltűnik a TV2 képernyőjéről a Bodolai Böbét alakító Cseke Katinka. A rossznyelvek szerint a múltkori beszólása miatt büntetik a Jóban Rosszban-szereplőt, Katinka pedig úgy kommentálta a hírt, hogy nyári szünetre vonul.

 

Katinka a minap a NaNee! című műsorban szólt be Szabó Zsófinak. A színésznőt Hajdú Péter kérdezte arról, hogy kit utál a sorozatból, ő pedig így felelt:

"Szerintem te konkrétan gondolsz valakire, Péter. Na jó, hát mondjuk ki: kék szemű, szőke hajú, fiatal kislány. Annyira nem kedvelem, de nem is forgatok vele” – utalt Szabó Zsófira. A pletykák szerint emiatt tiltották le hónapokra, sőt a fizetési listáról is levették. Mások úgy vélik, ennek az afférnak nincs köze a kevesebb szerepléshez. A történetet azonban úgy alakítják majd, hogy a Bodolai család kevesebbszer tűnik fel a képernyőn.

Forrás: Cseke Katinka/Facebook

"Holnap is forgatok, összesen három hétig nem megyek be, mert a forgatókönyv szerint Bodolai Böbe elutazik Erdélybe. Utána az egész stúdió nem dolgozik, akkor lesz a rendes nyári leállás, ezt tudom" – mondta a Borsnak Katinka. "Forgatok tovább jövő héten is, és semmilyen eltiltást nem kaptam. Arról nem is beszélve, hogy ha valóban eltiltanak, akkor behívnak, és személyesen közlik velem. Meg lehet kérdezni a megbízott producert, aki elmondja, hogy forgatok tovább, csak két és fél hétig leszek távol a román rokonok miatt" – tette hozzá. 

"Büntetésről és öt hónapos szünetről szó sincs Cseke Katinka esetében. A Jóban Rosszban története szerint Bodolai Böbe pár hétre elutazik az erdélyi rokonaihoz, így valóban lesz egy-két hét, amikor nem áll kamera elé. A sorozat eseményeit az írók hónapokkal ezelőtt megalkották, nem pillanatnyi döntések formálják a napi történéseket" – árulta el Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.