Hírességeinkre rájárt a rúd az elmúlt héten. Többen betegségről, közelgő műtétről számoltak be és volt, aki válását tette közzé a közösségi portálon. Talán csak a sok éves házasok örültek felhőtlenül, akik a nyilvánosság előtt ünnepelték évek óta tartó szerelmüket. 

Nagyon rossz hírt kaptunk Paudits Béláról. A hányattatott sorsú színész felügyelet alá került. A művész egy levelet hagyott az ajtaján a minap: "Tegnap kora délutánra a fizikai fájdalmaim olyan elviselhetetlenné fokozódtak, hogy baráti kényszer hatására állandó felügyelet alá kerültem (orvosi alá is), mert állítólag már nem vagyok beszámítható állapotban" - írta az elkeseredett Paudits Béla. 

Forrás:MTI/Mohai Balázs

A közösségi portálon tette közzé Gáspár Győző, hogy válik. Eldönthetetlen, hogy a showman az Édes élet sorozat kedvéért keveri-e ilyen módon a kártyákat, mi azért arra tippelünk, lesz még fordulat az ügyben. 

Forrás: RTLKLUB

A Hajdú-Sarka és a Schobert Rubint házaspár szintén a Facebookon posztolt kapcsolatukról. Nos, úgy tűnik, náluk minden a legnagyobb rendben van. Kata és Péter Rómában ünnepelték a műsorvezető születésnapját, Norbit pedig ezzel a szerelmes üzenettel köszöntötte fel Réka. 

Forrás: facebook/Sarka Kata

Nincs oka panaszra Vajna Tímeának sem. A fiatalasszony széles mosollyal és papírtáskákkal pózol a Rodeo Drive-on. Az élesszeműeknek az is feltűnt, hogy Timi mellei jóval dúsabbak, mint korábban. Vajon megműttette őket? 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zajlik az élet a ValóVilág 6 háza azaz villája táján is. A hét egyik legnagyobb cirkusza a legtaktikusabb játékoshoz, Vikihez köthető. A lányt annyira frusztrálja a súlya, hogy néhány percig úgy gondolta, inkább elhagyja a villát, mint sem ország-világ előtt mérlegre álljon, aztán végülis vállalta a kihívást. Mi pedig a Life.hu szerkesztőségében a játékosok esélyeit latolgattuk: vajon ki és miért nyerheti meg a játékot. 

Forrás: RTLKlub

Meglepetést okozott nekünk a legutóbbi széria győztese is. VV Attila elmondta, magánéleti okok miatt megválna nyereménylakásától, sőt akár a következő győztesnek is felajánlaná azt. 

Forrás: RTL II

Jobb lett volna, ha lakatot tesz a szájára a szemműtétre készülő Cseke Katinka. Lapinformációk szerint a színésznőt parkolópályára helyezi a Jóban Rosszban sorozat megbízott producere. Az ok: Katinka a TV2 NaNee! műsorábak kifejtette, nem kedveli néhány kolléganőjét. Nos, tény, ez nem volt szép tőle. 

Forrás: Cseke Katinka/Facebook

Barátja, Farkasházy Tivadar a minap azt nyilatkozta, Bajor Imre jobban van. A humorista állítja, a színész nem elkeseredésében, hanem gyógyulni vonult vissza a nyilvánosságtól, mi pedig nagyon szorítunk érte. 

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv