Rózsaszín csipkebugyi Hajósnak, szívmelengető testvéri szeretet és Friderikusz karikatúrák - mindent bedobtak a leleményes nebulók, hogy bejussanak Az ének iskolájába.

A gyermek-tehetséggondozó első nyolc nebulóját már megismerhettük. A cuki énekespalánták múlt héten vidám és megható perceket szereztek a nézőknek, és ismert zenészek gyermekei is bizonyították, hogy az alma nem esik messze a fájától. Kíváncsian vártuk, kik jutnak még be az idei évfolyamba.

Forrás: TV2

A 8 és fél éves Malaczkó Anna igaz királylány, aki imádja a kishúgát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a zsűri előtt a két gyermek nagy ölelkezésbe fonódott össze. Anna volt az első, aki rajzot hozott Friderikuszról és bár vörös nőnek ábrázolta az osztályfőnököt, a zsűri így is elájult a kedves gesztustól. A tüllszoknyás kislánynak voltak hamis hangjai, ezt azonban megbocsátották neki. Friderikusz meseolvasás közben lepte meg Annát és közölte vele a jó hírt, hogy bekerült az induló osztályba, tanára pedig Király Viktor lett.

Forrás: TV2

A 14 éves Radics Jani kitűnő tanuló és bevallása szerint nem szeret az iskolában énekelni, mert szégyellős. A fiú neve árulkodó, Jani úgy tudja, távoli rokonságban állnak Radics Gigivel. A fiú is egy rajzzal kedveskedett Friderikusznak, amely tökéletes alkotás volt, a zsűri csak ámuldozott. Fridi, Radics Gigivel karöltve közölte a hírt Janival: bejutott az idei évfolyamba. Tanára Király Viktor lett, aki popsztárt szeretne faragni a tehetséges énekesből.

Forrás: TV2

A 11 éves Jónás Szabolcs igazi showman, aki az éneklés mellett bűvészkedik. A fiú egy trükkel is meglepte a kíváncsi zsűrit. Hajós Andrást hívta a színpadra, aki egy varázscsettintés után rózsaszín bugyit talált a kezében. A szemüveges fiú zenei produkciójával is remek hangulatot teremtett a stúdióban. A kis bűvész-énekes tanára Szulák Andrea lett.

Forrás: TV2

A 12 éves Mata Richárd nagyon szeretne valaki lenni az életben, hogy segíthesse a családját. A szemüveges kissrácot egyből a szívünkbe zártuk. Bár Ricsi nehezen kezdett, mert elrontotta a dalt, de második nekifutásra könnyeket csalt a zsűri szemébe. Ricsi tanára Szulák Andrea lett, akit nagyon is megértünk: ezért a fiúért mi is harcoltunk volna.