A legszebb magyar helyek a Street View-n

Forrás: Google -
Tokaj Google Street View Operaház Mátyás-templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Google Street View-ban már híres és gyönyörű magyarországi épületekben, de akár borvidékek szőlőhegyein és sétálhatsz virtuálisan.

Már nemcsak az utcákat, tereket, épületeket lehet bejárni a Street Viewsegítségével, hanem be is lehet kukkantani. Így az egész világ gyönyörködhet például az Operaház nézőterében:

Forrás: Google

A Mátyás-templomban:

Forrás: Google

Vagy akár a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék szőlőhegyeiben:

Forrás: Google

Azért, hogy Magyarország településeiből, különleges helyeiből még többet és minél aktuálisabb fényképeken láthassanak az internetezők, május elejétől újra fényképezni fognak a Street View munkatársai az országban.

A Street View-t 2007-ben indította útjára a Google, és azóta 44 ország több mint 3000 városa vált virtuálisan bejárhatóvá a segítségével.

Elképesztő felhőtölcsért fotóztak Békés megyébenhttp://www.life.hu/news/20140430-felhotolcsert-tubat-fotoztak-bekes-megyeben-bekescsaban.htmlEzúttal Békéscsabán és a Viharsarokban kapták lencsevégre a felhőtölcséreket, úgynevezett tubákat.NewsOrigoMinden nap lesz eső a hosszú hétvégénhttp://www.life.hu/news/20140430-a-hosszu-hetvege-minden-napjan-eshet-egy-kis-eso-vasarnap-a-legtobb-kozben-kora-nyari-meleg-lesz.htmlKisebb esők minden nap előfordulhatnak a négynapos hosszú hétvégén, de főleg vasárnapra romlik el az idő. Addig kora nyárias időnek örülhetünk.NewsOrigoA nyitottság mellett kampányolnak az UFF-os lányokhttp://www.life.hu/news/20140430-az-uff-os-lanyok-galambos-dorina-enekesno-es-peterfi-nagy-evi-ujsagiro-elmeselik-miert-eri-meg.htmlEzúttal a Life.hu sztárszerzői vallottak arról, miért éri meg nyitottnak lenni.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.