Szombat Esti Láz: Szabó Győző lenyomta Rezes Juditot

színész Szombat esti láz Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zsűri pontjai alapján Szabó Győző és Rezes Judit került az első helyre a Szombat Esti Láz adásában, mindketten 40 pontot zsebeltek be a kőszívű ítészektől. A pluszpontok végül eldöntötték, kettőjük közül ki nyerje meg ezt az adást.

Ezen a héten az életben egy párt alkotó, de a műsorban ellenfelekként táncoló páros, Szabó Győző és Rezes Judit is lenyűgözte táncával a zsűrit. Bár Győző úgy véli, hogy neki a macsósabb táncok állnak jobban, lágy keringőjével belopta magát a kemény ítészek szívébe. Mindenki a maximális pontszámmal értékelte kecses mozdulatait, sikkes lejtését a színpadon. Rezes Judit free style táncával pedig bemutatta, hogy ő bizony egy kőkemény nő, már ha valaki ebben kételkedett volna a múltkori, vagányra sikerült bécsi keringője után, amibe lágyság egy csöpp sem szorult.

Végül a zsűri pluszpontjai eldöntötték, hogy ki nyerje az adást. Csonka András öt pontjával az első helyen végzett a Szabó Győző-Karczagi Dalma páros.

/1405/Brut_20145915213

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.