Bulizz egy nagyot a Life.hu Csajfeszten!

buli Belmondo Life.hu Csajfeszt B the First koncert Gájer Bálint Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pély Barna és a B the First, Gájer Bálint, Belmondo - ez csak egy kis ízelítő abból a temérdek koncertből, ami a 4 napos, ingyenes rendezvényen vár rátok!

Jegyzetfüzeteket elő! Újabb információt csepegtetünk nektek a várva várt Life.hu Csajfesztről, amely május 29. és június 1-je között lesz a Corvin sétányon. Ahogy már korábban megírtuk, sztárszerzőinkkel, Müller Péterrel és Takács Nórával is személyesen találkozhattok majd. Az interaktív beszélgetések mellett koncertekkel is készülünk. Íme, a Life.hu Csajfeszt buliajánlója:

Forrás: Thinkstock

Május 29., csütörtök
19.15 Kiddo koncert
20.00 Belmondo

Május 30., péntek
19.30 FEMCAFÉ Bikini Tour Radics Gigivel
20.30 LGT Respect koncert (vendégek: Karácsony János, Bebe, Heincz Gábor Biga, Roy, Fedor Kyra)

Kocsis Tibi Forrás: musicfashion.hu


Május 31., szombat
19.30 Johnny K Palmer és Peter Gartner koncert
20.30 Garami Funky Stars koncert (vendégek: Kocsis Tibor, Veres Mónika Nika, Oláh Gergő)

Június 1., vasárnap
17.30 B the First koncert
18.30 Gájer Bálint koncert

A pontos programokról a Life.hu Csajfeszt-oldalon, a rendezvény Facebook-oldalán, illetve itt a Life.hu-n is tájékozódhatsz!

Miért regisztrálj?

- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben és 20%-os kedvezménnyel mozizhatsz a Corvin Moziban a fesztivál ideje alatt.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyertesek is e-mailben kapnak értesítést.
- És mert csak 23 másodpercet vesz igénybe. Tényleg!

Szerepelj Takács Nóra mellett egy Hogyan legyek jó nő? videóban!http://www.life.hu/news/20140513-a-life-hu-csajfeszten-takacs-nora-szepsegszakertonkkel-szily-nora-beszelget-de-szerepelhettek-egy.htmlA Life.hu rendkívül népszerű szépségszakértőjével Szily Nóra beszélget május 31-én, szombaton a Life.hu Csajfeszten. Ott a helyed, ha szeretnél személyesen is különféle praktikákat ellesni Nórától!News--Kérdezz te is Müller Pétertől a Life.hu Csajfeszten!http://www.life.hu/news/20140512-life-hu-csajfeszt-szily-nora-vendege-muller-peter-kerdezz-a-nyeremenyekert.htmlMájus 29. és június 1. között először lesz Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon, ahol a Life.hu sztárszerzőivel is találkozhatsz. Az egyik legkülönlegesebb program Szily Nóra beszélgetése Müller Péterrel, akitől a helyszínen te is kérdezhetsz.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huLife.hu Csajfeszt - Végre. Valami. Nekünk.http://www.life.hu/news/20140506-a-life-hu-csajfeszt-negynapos-ingyenes-fesztival-nokrol-noknek-majus-29-es-junius-1-kozott-a.htmlMájus 29. és június 1. között először lesz Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Az ingyenes fesztiválon rengeteg program szól majd a nőkről nőknek. Vagyis nektek. Természetesen ezt a Life.hu és sztárszerzői sem hagyják ki!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.